Jesus Peiro | 956

Szatén szerelem extrákkal

 

A tervezőtől már megszokott magasfokú eleganciával rendelkező ruhánk érkezett. Az elegancia mellett  modern extravagancia is helyet kapott természetesen. 

 

Mélyen V-alakban dekoltált felső részét magas nyak egészíti ki, mely meghosszabbítja  a nyakvolnalat. Vastag, derékban húzott öv különíti el a felsőrészt a szoknyarésztől; itt aszimmetrikus masni található díszként. Ez már eleve modern jegyeket erősítő motívum, ám ha kicsit lejjebb tekintünk, rejtett zsebekkel találkozhatunk, melyek, ha a menyasszony szeretné, akkor lezser eleganciát sugározhatnak, illetve nem árt, ha egy pár zsebkendőt könnyedén el tudunk rejteni a ceremóniára.

 

Klasszikus A-vonalú szoknyája tisztán, finoman omlik alá, királynői eleganciával húzhatja maga után a menyasszony az uszályt. Hátrésze U-alakban, mélyen nyitott, kézzel bevarrt elegáns gombok rögzítik a ruhát a testhez. Anyaga szintén a klasszikus eleganciát szolgálja, szaténruha lévén nagyon könnyed, ám nagy szoknya hatását kelthetjük, miközben a szabad mozgás biztosított. 

 

Kinek?

 

Ajánljuk minden menyasszonynak, akik a klasszikus jegyek szerelmesei, ám csempésznének egy kis modern extravaganciát a megjelenésükbe. Késő nyári, illetve őszi esküvőkre, szabadtéri és beltéri ceremóniákra is tökéletes.

Leírás