Morilee…aki az álmokat esküvői ruhává varázsolja

Morilee…aki az álmokat esküvői ruhává varázsolja

A Morilee a világ egyik vezető menyasszonyi- valamint alkalmi ruha gyártással és azok forgalmazásával foglalkozó cégcsoportja. A cég vezető tervezőjének, a zseniális Mrs. Madeline Gardner-nek és tervezői csoportjának célja, hogy a világszerte a menyasszonyok álmait valósítsák meg!

Hiszen ha az életet boldog pillanatokban mérjük, akkor biztos, hogy  az esküvő ezen pillanatokban vezető szerepet fog betölteni. A Morilee-t a lenyűgöző tervezés a világ egyik vezető márkájává tette nem csak az esküvői ruha, de az alkalmi ruha piacon egyaránt. Mrs. Madeline Gardner hihetetlen ízlésvilága a legkülönfélébb menyasszonyi ruhákban mutatkozik meg.

A cél, hogy az általa tervezett álomszép esküvői ruhák ne csak a tervezőasztalon legyenek lélegzetelállítóak, hanem megtalálják azokat a nemes anyagokat amikből megvalósíthatóak, gondosan figyelve az utolsó részletekre is. A márkára annyira jellemző gyöngyözésre, a finom csipkékre, gondos hímzésre, csíkozásra egyaránt.

Szeretnék, hogy minden menyasszony megtalálja azt az esküvői ruhát amire gondolkodás nélkül „Igen”-t mond. Hiszen nagy boldogság megtalálni az Igazit, de nagy öröm az is ha az álomruhára rábukkanunk!

Ezt segíti elő a Morilee azzal, hogy az eltérő stílusú modelleket különböző kollekciókba csoportosította. Ha klasszikus és elegáns esküvői ruhát keresel mindenképp a Main by Morilee kollekcióval kezdd! A Blue kollekcióban a legújabb trendet találod meg, míg a többszörös díjnyertes Juliatta „Plus size” menyasszonyi ruhák kimondottan a teltebb vonalakra lettek tervezve. A Voyage bohém menyasszonyi ruhákat pedig modern, szabad szellemű hölgyeknek ajánlják. Tökéletes választás akár szűk körben tartott, tengerparti esküvőkhöz és polgári szertartáshoz egyaránt.

Természetesen a tanúkra és a koszorúslányokra is gondoltak.A  Bridesmaids kollekcióban többféle fazonú és színű estélyi ruhák közül lehet választani, ha pedig valami igazán hercegnős, nagy szoknyás fazon a koszorúslány, vagy esküvői tanú álma akkor a Vizcaya illetve Valencia báli ruhák között érdemes körülnézni!

tyle: 6903_0197_Paxton az Eklektika szalon Morilee esküvői ruha kollekciójábólTermészetesen az örömanyák sem maradhatnak ki a sorból, számukra különböző fazonú estélyi ruhát, illetve csinos kosztümöt ajánlanak az MGNY kollekción belül.

Bármi legyen is az elképzelésed a Morilee esküvői ruha kollekcióban biztos megtalálod! Ez a cég küldetése, amiért nap mint nap megdolgozik.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Eklektika esküvői ruhaszalon Budapest a Morilee kollekció egyetlen magyarországi prémium üzlete. Várjuk szeretettel!

 

 

 

Tekintse meg az Eklektika esküvői ruhaszalon Budapest 2019 évi Morilee menyasszonyi ruha kollekcióit!

Morilee “Main” 2019

Morilee Couture 2019

Blue by Morilee

Voyage by Morilee

Juletta by Morilee

 

Hivatalos Morilee oldalak:

Official site: www.morilee.eu
Instagram: www.instagram.com/morileeuk
Facebook: www.facebook.com/MorileeUK
Pinterest: www.pinterest.com/morileeuk

 

Vissza a “Blog” oldalra