Eklektika esküvői ruhaszalon…a stílus varázsa…

Eklektika esküvői ruhaszalon…a stílus varázsa…

Eklektika esküvői ruhaszalon Budapesten. Különleges, exkluzív menyasszonyi ruhakölcsönző Budapest belvárosában.Mint egy pillanat úgy repült el az a több mint tíz év amit az esküvői ruha szakmában töltöttünk, hiszen első menyasszonyi ruha kölcsönzőnket 2006. február elején nyílt. A lelkesedésünk akkor még sokkal nagyobb volt mint a tapasztalatunk, egy dologban viszont már akkor is biztosak voltunk: „valami újat szeretnénk belecsempészni a hazai kínálatba”. Szerettünk volna a hagyományos esküvői ruhák mellé egy szokatlan, új, modern vonalat is bemutatni, ezért is választottuk a Linea Raffaelli belga divatház merész vonalvezetésű esküvői ruháit a „hercegnős” nagyszoknyás, kicsit hagyományos modellek mellé. Kicsit „eklektikusak” lettünk…

…és maradtunk  is. Hiszen bár a kezdetek óta nagyon sok minden történt életünkben, nagyobb üzletbe költöztünk, amit többször  megújítottunk, új kollekciókat választottunk, de a hitvallásunk soha nem változott. A legjobb divatházakból választjuk ki az évente szinte teljesen megújuló esküvői ruha kínálatunkat menyasszonyainknak.

Az Eklektika eskuvoi ruhaszalon 2019 evi Jesus Peiro menyasszonyi ruha kollekciojanak 966.sz. modelljenek a termekfotoja

Az Eklektika esküvői ruhaszalon évek óta az egyetlen magyarországi partnere a Jesus Peiro spanyol divatháznak. A csodálatos tervezőnő, Merche Seggara által megálmodott menyasszonyi ruhákat méltán nevezik az „Audrey Hepburn stílusnak”. A világhírű színésznő szavaival élve: „Az elegancia az egyetlen stílus ami soha nem megy ki a divatból”. Ezt a Jesus Peiro menyasszonyi ruhákra  valóban nyugodtan elmondhatjuk! Menyasszonyi ruha kölcsönzőnkben  pedig minden évben bemutatjuk a legszebb, legváltozatosabb ruhacsodákat melyeket a Barcelona Bridal Week keretében megrendezett nagyszabású divatbemutatón választunk ki.

2019-ben lettünk Anglia kedvencének,  a többszörös díjnyertes Veni Infantino által tervezett  Ronald Joyce kollekciónak az egyetlen magyarországi prémium üzlete. Szinte lehetetlen választani a szebbnél szebb, különlegesnél különlegesebb esküvői ruhák közül! Hiszen a tervezőnő hitvallása: a ruhát kell a menyasszonyokra igazítani és nem fordítva! Ennek szellemében az Eklektika esküvői ruhaszalon Ronald Joycemodelljei rendkívül kényelmesek, könnyű viseletek. Ha egy luxus menyasszonyi ruhát szeretnél választani magadnak elérhető áron, akkor mindenképp el kell látogatnod üzletünkbe!

Az Eklektika eskuvoi ruhaszalon Ronald Joyce kollekciojanak Calissa menyasszonyi ruha termekfotojaAz évek óta tartó szerelem pedig a Morilee. Nem csak Magyarországon, hanem világszerte tartják az egyik legjobb márkának, hiszen Mrs. Madeline Gardner évről évre megálmodja a divatot. Szavaival élve: „Nem egy ruhát készítek amit viselni lehet, én varázsolok”. …és tényleg varázsol. Hercegnő szeretnél lenni? Modern esküvői ruhát keresel? Tengerparton, vagy egy szabadban tartott esküvő keretében mondanád ki az igent? Vagy nem konfekcióméretet viselsz és ez megnehezíti a ruhaválasztást? A Morilee nem ismer lehetetlent!

Az Eklektika esküvői ruhaszalon az egyetlen magyarországi  prémium Morilee üzlet, ennek megfelelően bármilyen ruhát is keresel, kollekciónkban biztos megtalálod!A luxus kategóriát a Morilee Couture képviseli. Nemes anyagok, a haute couture követelményeinek megfelelő kézzel kidolgozott részletek, egyedi csipkék, csillogó tüll vagy organza jellemzi ezeket a ruhakölteményeket.

A luxus kategóriát a Morilee Couture képviseli. Nemes anyagok, a haute couture követelményeinek megfelelő kézzel kidolgozott részletek, egyedi csipkék, csillogó tüll vagy organza jellemzi ezeket a ruhakölteményeket.

Menyasszonyi ruhaszalonunkban megtalálható a klasszikusan elegáns, hagyományosabb vonalat képviselő “Main by Morilee” a fiatalos “Blue” és a bohém “Voyage”kollekció egyaránt. A molett menyasszonyok számára pedig “Julietta” – Plus size esküvő ruhák közül választottunk.

Mivel rendkívül fontos számunkra, hogy a legújabb divatot is elsőként hozzuk el Nektek, minden évben számos esküvői ruhát vásárolunk a Ronald Joyce valamint Morilee elő-kollekciókból. Így már megtalálhatóak menyasszonyi ruhaszalonunkban a 2020 évi Morilee „SecretGarden” kollekció legsikeresebb darabjai.  A tervezőnőt, Mrs. Madeline Gardner-t-  a botanikus részletek ihlették, melyek képzeletében átalakultak finom csipkévé, csillogó anyagokká, a test vonalát lágyan körbefonó vonalvezetéssé.

Ronald Joyce 2020 évi kollekcióban fantasztikus keverékét találod meg a klasszikus eleganciának és a modern vonalvezetésnek. Az általunk kiválasztott esküvői ruhák egyszerűek, de mégis mindegyik modellben találsz valami egyedit, valami megkapót. Ez lehet egy különlegesen kidolgozott hátmegoldás, egy csodaszép csipkeuszály, vagy akár egy rafináltan megjelenő illúzió részlet.

Egy dolog biztos: bármilyen esküvői ruhát is álmodtál meg magadnak mindenképp látogass el hozzánk…hiszen az Eklektika esküvői ruhaszalon….a stílus varázsa!

Várunk szeretettel!

 

Vissza a “Blog” oldalra