Tökéletes esküvői ruha minden stílusra és alkatra az Eklektika esküvői ruhaszalonból

Tökéletes esküvői ruha minden stílusra és alkatra az Eklektika esküvői ruhaszalonból

Eklektika esküvői ruhaszalon bejaratAz Eklektika esküvői ruhaszalon szakemberei szinte első pillantásra tudják, melyik esküvői ruha teszi a menyasszonyt a legszebb nővé! Sullay Judit a legújabb kollekciókról, és arról mesélt, hogyan érdemes választani.

 

 

Mi teszi egyedivé az Eklektika esküvői ruhaszalont?

A neve mindent elmond: a kínálatunk „eklektikus”. Igyekszünk mindenkinek megtalálni az álomruhát megfizethető áron, és nem engedünk a minőségből! 11 éve vagyunk az esküvői piacon, szalonunkat a kezdetektől Budapesten, az Izabella és Podmaniczky utca sarkán találják menyasszonyok. A kezdeti kis üzletünket igen hamar „kinőttük” és átköltöztünk egy 150 m2-es helyiségbe, mely idén teljes felújításon esett át. Új designt kapott, megújítottuk árukészletünket, honlapunk is teljesen megújult.

Milyen ruhák találhatók meg nálatok?blue kezdofoto

A kollekciónk nagy részét a Morilee cégcsoporttól vásároljuk. Az amerika Morilee  és az angol Ronald Joyce ruhákból itthon nálunk van a legnagyobb választék. Ezen kívül Magyaroszágon kizárólag könnyedebb darabjai.

Milyen stílusú menyasszonyoknak érdemes hozzátok látogatniuk?

Legszélesebb választékunk az amerikai Morilee ruhákból van. Nem véletlenül lett a márka az egyik hazai kedvenc, mindenféle testalkatra és esküvőre tudunk ruhát ajánlani keressen a menyasszony akár trendi, klasszikus vagy bohém darabot. A többszörös díjnyertes tervezőnő, Veni Infantino 2020 évi Ronald Joyce elő-kollekciójából már választottunk jó néhány fantasztikus kreációt melyek már meg is érkeztek. A rendelés fennmaradó részét augusztus végére/szeptember elejére várjuk, itt inkább a különleges, egyedi ruhák kedvelőire gondoltunk. A spanyol Jesus Peiro designer modellek pedig a híres színésznő,  Audrey Hepburn, utánozhatatlan eleganciáját tükrözik, a cég haute couture szigorú szabályainak megfelelően nagy hangsúlyt helyez az anyagválasztásra, a részletek gondos kidolgozására. A modelleket Spanyolországban készítik rengeteg kézi munkával szigorú minőség ellenőrzés mellett. Szerintünk fontos, hogy a menyasszony olyan ruhát vegyen fel, amit húsz év múlva is vállalni tud. A hozzánk ellátogató menyasszonyoknak segítünk kiválasztani azt a ruhát amiben igazán Önmaga lehet, amiben ha belenéz a tükörbe azt a lányt fogja viszontlátni akit gyermekkorában megálmodott magának.

Mély kivágású vállpántos, nagyszoknyás mikadó menyasszonyi ruha. Különlegessége a rejtett zseb, illetve a széles övrész. Image fotoA jövő évi kollekciók is megtalálhatók már nálatok?

Igen, a már bemutatott 2020-as ruhák egy része már megérkezett, augusztus végén/szeptember elején már a teljes kollekciót tudjuk mutatni menyasszonyainknak.

Mennyire érdemes előre felkészülni?

Az üzletünk teljes kollekciója megtalálható a honlapunkon. A hozzánk ellátogató menyasszonyoknak segítünk kiválasztani azt a ruhát amiben igazán Önmaga lehet, amiben ha belenéz a tükörbe azt a lányt fogja viszontlátni akit gyermekkorában megálmodott magának.  Érdemes megfontolni szakmai csapatunk véleményét, hiszen nem egyszer érkezik visszajelzésként, hogy „soha nem vettem volna fel a ruhám ha nem adjátok rám”.

A kölcsönzés vagy a vásárlás a népszerűbb nálatok?

Még mindig inkább kölcsönözni szokták a menyasszonyi ruhákat a hazai piacon, de egyre sűrűbben döntenek a vásárlás mellett. Fontos előre gondolkodni, hiszen a ruhák szállítási ideje nagyjából négy hónap.  Mivel minden évben rengeteg új ruhát vásárolunk az előző évi modellek nagy részét szezon végén kiárusítjuk. Így igen kedvező áron lehet hozzájutni az álomruhához az árérzékenyebb menyasszonyoknak is. Akár a bérlés, akár a vásárlás mellett is dönt a menyasszony a a méretre költségeit az árak tartalmazzák. (Ez alól kizárólag az akciós modellek a kivételek.)

 A kiegészítőket is megtalálják nálatok?

Fátylat, abroncsot adunk a ruhához, melynek költségeit a bérleti díj tartalmazza. Ha stólára, vagy boleróra van szükség a ruhához,  azt is biztosítjuk. A téli esküvőhöz pedig kis bundát adunk menyasszonyainknak.

Tengerparti vagy más alternatív helyszínre is tudtok ruhát ajánlani?Elegáns, modern, fiatalos sellő fazonú esküvői ruha szív alakú mellkivágással. Különlegessége az egyedi csipkéből készült uszály.5

Igen, beszereztünk kisebb volumenű darabokat, melyeket akár tengerparti, akár polgári esküvőre kedvező áron meg lehet vásárolni.

Van esetleg olyan fontos információ amit érdemes megemlíteni bejelentkezéskor?

Lényeges, hogy ruhát próbálni már meglévő esküvő időpont után induljon el a menyasszony, de ezt kollégáim már bejelentkezéskor megkérdezik. Amit még megemlítenék, hogy akinek átlagostól eltérő méretre van szüksége ezt bejelentkezéskor jelezze, hogy hatékonyabban tudjunk segíteni!

Mennyi idővel az esküvő előtt menjen a menyasszony hozzátok?

Ahogy megvan az esküvő időpontja, hogy biztosan meglegyen az álomruha!

 

Forrás: https://eskuvoclassic.hu/

Fotó: Pataki Vukov Ágnes

 

Vissza a Blog oldalra