Kifinomultan szexi – a Ronald Joyce 2020-ban is elkápráztat

Kifinomultan szexi – a Ronald Joyce 2020-ban is elkápráztat

Egyszerre Femme Fatale és ragyogó operadíva, titkos szerető és tökéletes címlaplány: így érezheti magát az a boldog ara, aki Veni Infantino 2020-ra megálmodott kollekciójából választ modellt a boldogító igenhez. A Ronald Joyce életérzést kínál, a stílus csak külsőség: páratlan ruhakölteményei láttán a puszta szemlélődés is haute couture élmény, szinte érezzük a bőrünkön a lány selymek simogatását, a habkönnyű tüllök titokzatos lebegését és a vágyakozó tekintetet, mellyel kedvesünk a látványért megajándékoz.

Szavak nélküli vallomás: ilyen a tökéletes menyasszonyi ruha

Az angol divatház tévedhetetlen a visszafogott, mégis egyértelműen szenvedélyes eleganciában. Veni Infantino olasz vérrel fest az angol vászonra időtlen menyasszonyi ruhákat, melyeket legszívesebben életünk végéig megőriznénk annak reményében, hogy esetleg unokánk is beelszeret. Ha gyűjteni nem is tudjuk, megörökíteni mindenképpen, csak egy profi esküvői fotós kell hozzá.

 

Szerelmes óda a dekoltázshoz

A női kebel tökéletes idomaiból pont annyit mutatni, amennyitől a férfitekintet odakalandozik és tovább szárnyal a szerelmes fantázia: ezt a lehető legmagasabb szinten műveli Veni Infantino. A 2020-as Ronald Joyce kollekció darabjai a szív alakú, mély dekoltázsra és a pántos, nyitott felsőrészekre helyezik a hangsúlyt: Ilana, Irsina, Icelyn, Idalina és Idina csak pár név az exkluzív hölgykoszorúból, akik hercegnői szépségüket Ronald Joyce stílusában viselik. Ezeket a modelleket már lehet próbálni az Eklektika Esküvői Ruhaszalonban, az Izabella utca 93-ban. Lágyan omló szoknyarész követi a karcsú alakot, hiszen itt a felső a lényeg.

A modern hercegnő Ronald Joyce-ban megy férjhez

Amitől annyira odavagyunk a Ronald Joyce-ért az Eklektikában: klasszikus vonalak modern skicceléssel, exkluzív anyagokkal – a kevesebb több elve alapján. Könnyed, légies és káprázatosan nőies – bátran mondhatjuk, hogy elegánsan szexi ez a stílus, amit a többszörösen díjnyertes olasz származású tervező, Veni Infantino jegyez. Azt gondolnánk, hogy egy idő után nehéz újat mondani a mennyasszonyi divatban, ám ezt a Ronald Joyce évente megcáfolja: ami tavaly könnyed volt, az jövőre légiessé finomul, ami pedig gazdagnak tűnt, az 2020-ra pazarrá nemesül. Díszítések és anyaghasználat terén is érvényes ez a fokozás. Illúziótüllök, pókháló finomságú csipke, lágy szatén, organza és rafinált betétek teszik izgalmassá és végtelenül elegánssá a 2020-as Ronald Joyce menyasszonyokat.

Az Eklektika a minőségben nem eklektikus

Évtizedes tapasztalattal, töretlen kíváncsisággal és ma már csiszoltabb érzékkel választjuk ki a számunkra a menyasszonyi ruha szakmát jelentő nagyok éves kollekcióiból a legkelendőbb darabokat. Nagy kaland, kicsit mindegyik ruhában ott van a saját lelkünk is, amikor Benneteket öltöztetünk. Páratlan érzés életre kelteni egy-egy Ronald Joyce modellt és élőben látni a tervezői fantázia alkotta káprázatos látványt, melynek legfőbb eleme nem is a ruha, hanem a menyasszonyi ruhát próbáló ara arcáról tükröződő ragyogás. Ezért csakis a legmagasabb minőségben hiszünk és a világ vezető tervezőnek kollekcióiból válogatunk Számtokra.

Fiatalos elegancia, amitől a szerelem is örökké fiatal marad

Valami ilyesmit üzen 2020-ra Veni Infantino a Ronald Joyce kollekció által, melyet szinte egymás kezéből kapkodnak a férjhez menő lányok az Eklektika Szalonban. Annyira igazatok van! Mi más lehet fontosabb, mint tökéletes nőnek lenni életünk kivételes pillanatában? Mindent megad ehhez a Ronald Joyce 2020-as kollekciója, melyet a fiatalos elegancia jegyében álmodott meg a tehetséges tervező. Nem utolsó szempont, hogy a vőlegény is el lesz ragadtatva tőle, mert praktikus szempontoknak is tökéletesen megfelel a könnyed mozgást biztosító szoknyák és a szemet gyönyörködtető felsőrészek.

Tartozunk egy vallomással

A minőségben nyilván nem ismerünk kompromisszumot, viszont a Ronald Joyce stílusba éppen azért szerettünk bele, mert az Eklektika a színvonalas eklektika híve a menyasszonyi ruhák piacán. Szeretjük ebben az angol divatházban azt a merészséget, ahogyan a régi, hagyományos formákból új, modern vonalakkal rajzol haute couture minőséget, az időtlenség érzését keltve. Eklektikus, a szó legnemesebb értelmében. Ezért is érezzük olyan közel saját ízlésvilágunkhoz. Nem véletlen, hogy hozzánk valóban csak a legigényesebb hölgyek érkeznek ruhapróbára. Várunk Benneteket szeretettel!

Szerző: Gáspár Kinga

 

Vissza Blog oldalra