Kedves Vendégeim!

Cégünk 2006 februárjában alakult és nyitott üzletet a VI. kerületi Izabella utcában és az elmúlt néhány évben az esküvői piac egyik meghatározó üzletévé váltunk Budapesten. Magyarországon kizárólag nálunk kaphatóak a belga  Linea Raffaelli és a spanyol Jesús Peiró legújabb modelljei. Ezen kívül az Eklektika Szalon a  Morilee, Ronald Joyce, MGNY, Victoria Jane valamint Sofia Bianca kollekciók kizárólagos magyarországi képviselője valamint Prémium üzlete.

Küldetésünknek tartjuk, hogy csakis kiváló minőségű, egyedi tervezésű , díjnyertes, világszerte ismert és elismert kollekciókkal örvendeztessük meg vásárlóinkat és üzleti partnereinket!

Menyasszonyi ruha kollekciónk összeállításakor gondoltunk azokra a hölgyekre is akik kisebb volumenű esküvőt terveznek. Akár tengerparti. vagy polgári, kerti esküvőre keresi, nálunk garantáltan megtalálja álomruháját!

Válogasson kedvére csodálatos modelljeink közül, szakértő csapatunk mindenben segít!

Tisztelettel várom az Eklektika Szalonban!

“Sullay Judit, tulajdonos”

gyakori kérdések és válaszok

Amint megvan az esküvő időpontja és eldöntötted milyen esküvőt szeretnél célszerű elkezdeni a menyasszonyi ruha kiválasztását. Hiszen nem ugyanaz illik egy nagy létszámú templomi esküvőhöz mint egy csendes meghitt szertartáshoz. Arról nem is beszélve, hogy általában a vőlegény öltönyét, valamint az esküvői dekorációt is a menyasszonyi ruha stílusához igazítjuk általában. A próba előtt pár nappal jelezd kérlek látogatásod, a zsúfolt időpontokra (hétvége, esti órák) 2-3 héttel előbb célszerű időpontot foglalni.

A menyasszonyi ruhapróba időtartama 1 óra, ami stílustanácsadást is magában foglal. Azaz nem kizárólag azokat a modelleket adjuk fel a menyasszonyra amiket fénykép alapján kiválasztott, hanem igyekszünk a sok éves tapasztalatunk alapján megtalálni az „álomruhát”. Rengeteg levelet kapunk, hogy „Soha nem vettem volna fel a ruhám ha nem adjátok rám!

Igen, pár fotót lehet készíteni a menyasszonyi ruháról. Azt fontos megjegyezni, hogy a telefonnal készült képek nem mindig adják vissza ugyanazt amit a tükörben látsz. Azt tanácsoljuk inkább a szívedre hallgass!

Mindenképp valaki olyannal akinek az ízlésében 100%-ig megbízol! Célszerű minél kevesebb kísérővel érkezni és nagyon fontos, hogy ismerje az egyéniséged és ne feltétlen a saját ízlését akarja Rád erőltetni!

Mivel a menyasszonyi ruhák állagának megőrzése nagyon fontos hogy megfelelő higiéniával érkezz és a lehető legkevesebb sminket viselj! Nagyon megköszönjük ha a próba idején nem viselsz rúzst. Kényelmes fehérneműben gyere, amennyiben szükséges tudunk próbacipőt biztosítani.

Üzletünkben a bérleti díjak 180 – 300.000,-Ft között mozognak márkától függően

A stílustanácsadással egybekötött ruhapróba díjtalan. Időtartam 1 óra.

A bérleti díj magában foglalja a menyasszonyi ruha tisztítását, méretre igazítását, illetve a különféle kiegészítőket (fátyol, stóla). A bérlet időtartama: az esküvő előtti pénteken lehet elvinni a ruhát, az esküvőt követő hétfőn kérjük annak visszahozását.

Amennyiben ruhát szeretnél rendelni a szállítási idő 4-5 hónap.

Üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni. Foglalási díj: a bérleti díj 50%-a.