Morilee Couture 2019

A Morilee Couture esküvői ruha kollekció láttán egy kérdés jut eszünkbe: “Ez az a menyasszonyi ruha amiről kislánykoromban álmodtam? ”
Mit gondolsz mi történik ha mixeljük a modern életérzést a szofisztikált eleganciával? Először is kristálydíszítésű, felsőrész jut az eszünkbe organza vagy tüll szoknyával. Alapkövetelmény, hogy a luxus esküvői ruha főleg kézi munkával legyen kidolgozva. Ezért ezeknek a különleges modelleknek hímzése egyedülálló, a felhasznált csipke pedig kimondottan a kollekció számára lett megálmodva. Nem elég viszont ha “csupán” gyönyörű egy esküvői ruha! Nagyon fontos, hogy ha a menyasszony kiválasztja igazán kényelmesnek érezze! A Morilee Couture menyasszonyi ruha elkészítésénél nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy a komfortérzet maximális legyen annak viselésekor! Ezt pedig a könnyű selyem, lágy szatén és a gumírozott pántok biztosítják, mert itt Te vagy a legfontosabb!

A többszörös díjnyertes tervezőnő, Mrs. Madeline Gardner új kollekciója, időtlen és lélegzetelállító! Szeretnéd ezt az élményt Te is átélni? Várunk sok szeretettel az Eklektika esküvői ruhaszalonban Budapest belvárosában!