A Morilee Couture esküvői ruha kollekció láttán egyből az jut az eszünkbe: „Ez az a menyasszonyi ruha amiről kislánykoromban álmodtam!” Megtaláltad aki tiszta szívedből szeretsz, akivel le szeretnéd élni egész hátralévő életed, itt az ideje, hogy megtaláld álmaid esküvői ruháját is! Amint megpillantod a hihetetlenül tehetséges tervezőnő, Mrs. Madeline Gardner, csodálatos haute couture kollekcióját, annak időtlen szépségétől garantáltan elakad a lélegzeted és könnybe lábad a szemed!

Mit gondolsz mi történik ha mixeljük a modern életérzést a szofisztikált eleganciával? Először is kristálydíszítésű, felsőrész jut az eszünkbe organza vagy tüll szoknyával. A haute couture szigorú követelményeinek megfelelően ezek a  luxus esküvői ruhák rengeteg kézi munkával lettek kidolgozva, a felhasznált anyagok pedig kizárólag a kollekció számára lettek készítve!

Nem elég viszont ha “csupán” gyönyörű egy esküvői ruha! Nagyon fontos, hogy a kényelemérzet is maximális legyen! A menyasszonyi ruhák elkészítésénél nagy hangsúlyt helyeznek erre! A ruhacsodák  könnyű selyem, lágyan omló szatén, puha tüll, organza anyagból készülnek, a biztonságérzetet pedig a ruha belsejében található gumírozott pántok és merevítők adják.

Az esküvő egy rendkívül fontos esemény, engedd, hogy az esküvői ruhád ennek megfelelően luxus legyen! Ismerd meg a Morilee Couture életérzést és mi tiszta szívvel bízunk abban, hogy megtalálod azt az álomruhát amit keresel! Hiszen a szerelem ünneplése nem érdemel  ennél kevesebbet!