A gyönyörök kertjében a csipke a főszereplő – a Morilee 2020-as hangulata

A gyönyörök kertjében a csipke a főszereplő – a Morilee 2020-as hangulata

 

Style: Reina/2082 a Morilee 2020 évi "Desert Dreams" kollekciójából. Romantikus hosszú ujjú esküvői ruha hercegnő stílusú szatén szoknyával és csipke felsőrésszel.
Reina – 2082

Eklektika Szalonunkban Madeline Gardner továbbszövi Morilee-álmait: menyasszonyi ruha kollekcióinak legfrissebb darabjai újabb csipkecsodákkal kápráztatják el a szerelmes arákat. Nálunk könnyű szerelembe esni és hűségesnek maradni a 2020-as Morilee divat káprázatos darabjaihoz. Haute couture stílus, kicsit retro és nagyon romantikus hangulatban: tökéletes érzelmi árnyalatok a tökéletes esküvőhöz.

 

 

 

 

 

 

Desert Dreams – Sivatagi Álmok

 

Elefántcsont, pezsgő, habkönnyű tüll és légies fazonok harmóniája jellemzi a Morilee 2020-as kollekcióját, melyet már próbálhattok az Eklektika Esküvői Ruhaszalonunkban. Madeline Gardner szereti a természetet idéző metaforákat, és ezúttal egy kontraszt éles körvonalait érzékelteti a kietlen sivatag és az álomszép menyasszonyi ruhák képzettársításával. A semmihez fogható, az egyedi és különleges élmény a 2020-as Morilee modellek üzenete – ilyenek vagyunk magunk is, mindannyian életünk egyik legfontosabb pillanatában.

 

Varázslatos zene, szerelemre kottázva

 

Álmodj önmagadról: ezt üzeni Madeline varászlatos “ruhatára”, hiszen a 2020-as Desert Dreams modelljeiben önmagadra találsz, csak választanod kell a kifinomult, hatute couture darabok közül. Árnyalatokkal játszik a világhírű tervező, és nem csupán a színek finomhangolására vállalkozik, de a romantikus elegancia százféle hangulatát kottázza le, menyasszonyi toalettekre. A zene szerelmes hangjai csendülnek fel a mesés Reina, a titokzatos Rebecca vagy a bájosan szexi Rowena “akkrodjaival”. Neked melyik tetszik a legjobban?

 

Hercegnőknek készül: örök hűséget ígér

 

Menyasszonyi ruhák, királynői rangban – ennél kevesebbel nem éri be Madeline Gardner, ahogy mi is így adjuk rá gyönyörű menyasszonyainkra az exkluzív darabokat. Méltán érezheted magad hercegnőnek a próbán, az esküvőn majd fokozódik az élmény: királynőként vonulsz az oltárhoz a kivételesen gyönyörű menyasszonyi ruhacsodában. A 2020-as Morilee a ruhák viselői tökéletesen romantikus hangulatban fogadnak örök hűséget szerelmüknek, ahogy Madeline Gardner és az Eklektika is örök hűséget fogadott a kifinomult, haute couture stílusnak. Rosaline, Reba, Rumi modelljei – mind egy sivatagi álomból születtek.

 

A 2020-as Morilee divat titkai

 

Menyasszonyi ruhába szőtt csipke-álmok főszereplője minden ara, aki a 2020-as Morilee kollekcióból választ. Ha betérsz hozzánk, megkönnyítjük a döntést, segítünk megtalálni a számodra legelőnyösebb fazont, hogy ne kelljen lemondanod álmaid esküvői ruhájáról! Néhány apró trükk és lányos titok Madeline Gardner “fegyvere”, amivel elkápráztat, ezekből párat itt elárulunk, a többiért be kell jönnöd az Eklektika Szalonba. Hallgass a legjobb szakemberekre ebben a témában, és nem fogod megbánni! Az a célunk, hogy hercegnőnek érezd magad, hiszen így lehet belőled királynő a szerelem vörös szőnyegén!

 

Fókuszban a nőies idomok

 

A váll, a mell és a ringó csípő: ide jut a legtöbb fény az esküvő színpadán, ha 2020-as Morilee menyasszonyi ruhában mész férjhez. A szabadon hagyott vállat titokzatos csipkemegoldásokkal emeli ki vagy tüllel sejteti ezt az idomunkat, amely a legkésőbb adja meg magát az időnek. A keblek dús vagy éppen lányos szépségéhez gazdag díszítés illik: ez a Morilee stílus egyik utánozhatatlan eszköze a tökéletes nőiesség hangsúlyozására. A hosszított vagy derékra igazított szoknyarészek pedig alkati adottságainknak megfelelően hangsúlyozzák vagy éppen diszkréten takarják a csípőt: egyik legfontosabb testrészünket, mely a kecses mozgásért felel a menyasszonyi ruha viselésekor.

Szerző: Gáspár Kinga

Eklektika Szalon

1064 Budapest, Izabella u. 93.

(Podmaniczky u. / Izabella u. sarok)

Mobil: +36 20 567 1141

 

https://www.eklektikaszalon.hu/

https://www.facebook.com/eklektikaszalon/

https://www.instagram.com/eklektikaszalon/

 

Vissza a Blog oldalra