Julietta By Morilee

Ki mondta, hogy molett nőnek nem való a sellő-fazon? Madeline Gardner biztosan nem, különben nem lepte volna meg a szakmát és a mindenkori menyasszonyokat a kerekded nőiességet ünneplő Morilee Julietta kollekcióval. A plus-size életmódot követő, szenvedélyes bőséggel, természetes nőiességgel és formás idomokkal megáldott menyasszonyok álomszép ruhaköltemények közül választhatnak ebből a pazar kollekcióból. Valljuk be őszintén: kevés nőhöz passzol a tervezői konfekcióméret, legtöbbünk alakja megkívánja, hogy a ruhát ráigazítsák. A Julietta modellek láttán, garantáltan megfeledkezünk teltebb idomainkról, hiszen ezekkel együtt szerelmes belénk szívünk választottja.

Dús keblű hölgyek előnyben! – szinte halljuk Madeline hangját, amikor a Morilee divatbemutatóin a Julietta modelleket öltözteti. Kifinomult ízlésről tanúskodó diszrét megoldások hangsúlyozzák legelőnyösebb formáinkat, a gömbölyű vállat, a teltkarcsú csípőt, az irigylésre méltó kebleket csipke, tüll, ravasz fodrok és gyöngyhímzések elegáns összhangjában. Júliák vagyunk mindahányan, akik Morilee Julietta modellben megyünk férjhez: gyönyörű szimbólumai a halálos szerelemnek. Minden részletében varázslatos történetek tanúi ezek az esküvői ruhák, melyeket világszínvonalú versenyeken a menyasszonyi divat élvonalában jegyeznek. Az Eklektika esküvői ruha szalonban próbáló arák is ilyen történetekről mesélnek.

Kristálygyöngyök, szatén, velencei csipke, illúziótüllök és ezer finom részlet teszi különlegessé ezt a gazdag kollekciót. Madeline Gardner nem spórol a fantáziájával, amikor a női szenvedély megfogalmazásaival játszik. Mindent belead, hogy az arányok és formák kalandja valóban a szerelmes szívek izgalmát fokozza: hogy minden teltkarcsú menyasszony igazi királynőként vonuljon az oltár elé. A Julietta ruhák láttán az az érzésünk, hogy a tervező megfeledkezett a molett hölgyekről szóló közhelyekről, amikor a pánt nélküli merész megoldásoktól a nyitott hátrészeken át a fodros sellőszoknyákig „borzolja” a szkeptikusok kedélyeit. A végeredmény maga a valóra vált álom: a Morilee Julietta modelleket hercegnők viselik és királynők szívének kincstára őrzi az örökkévalóságnak.