Evie Young – Zyla

Tüllbe burkolt elegancia

 

A hihetetlenül romantikus és légies Zyla-val bővül a kollekció, és kedvez a 2022-es nyár hercegnőinek. 

Különleges szív alakú dekoltázsa gazdagon csipkével díszített, középen aprólékosan kidolgozott virág, melyet indaszerűen, több sorban V-alakban levelek kereteznek, így optikailag meghosszítva a felsőtestet

A ruha különlegessége, hogy 2 megjelenést biztosít az applikálható csipkéből készült romantikus ejtett vállakkal, melyek a modern vintage stílust képviselik egy csipet romantikával; illetve azok nélkül. 

A csipkeindák deréktól lefelé mintegy nyári zápor folynak a szoknyarészre, ezzel igazán légies és romantikus megjelenést idézve elő. 

Hátrésze nyitott, itt is, ahogy a ruha elején:  a csipkezuhatag megjelenik, ezek között rejtőzik el a cipzár a könnyed viselet érdekében. 

Szoknyája A-vonalú, romantikus, tüllel körülvett, szabad mozgást enged, illetve a az igazán hercegnős megjelenésért felelős. Tüllből készült uszálya aránylag hosszú – ahogy egy hercegnőhöz illik –  a legvégén pedig mintha a csipke a föld felől is a menyasszony felé nőne, az indák finoman előbukkannak, megkérdőjelezhetetlen eleganciát sugallva. 

Kinek?

Ajánljuk hercegnő típusú menyasszonyainknak, akik a csipke és tüll szerelmesei és nem vetik meg a vintage a klasszikus elegancia és a romantika ötvözetét.

Leírás

.