Audrey Hepburn örök: a kecsesség sosem megy ki az esküvői divatból

Audrey Hepburn örök: a kecsesség sosem megy ki az esküvői divatból

 

jesus-peiro-2020 évi esküvői ruha kollekciójának image fotója
Jesus Peiro

Megérkezett és már sokan próbáljátok is a Jesus Peiro 2020-as menyasszonyi ruha kollekció darabjait. Igazi különlegességek, a tervezőtől megszokott kifinomult eleganciával, a nőiesség legdiszkrétebb, legszebb oldalát mutatva. Hozzászokhattunk már Merche Seggara egyedi stílusához, sajátos kompozícióihoz, különleges alkotói látásmódjához, hiszen az Eklektika Szalon a Jesus Peiro magyarországi képviselőjeként minden új kollekció legjavát hozza el a hazai menyasszonyok számára. Megunhatatlan, utánozhatatlan, akárcsak az egyedi szépség és a nőiesség.

 

Franciásan elegáns, latinosan szenvedélyes: ilyen a Jesus Peiro 2020-as esküvői ruha-kollekciója

 

A klasszikus elegancia sosem megy ki divatból, nem véletlen, hogy a legszebb menyasszonyi ruhák is éppen ebben a stílusban készülnek. Audrey Hepburn szende tekintetét Merche Seggara a tökéletes haute couture jegyében villantja fel a 2020-as Jesus Peiro esküvői ruha-kollekcióban, mely a Cala fantázianevet kapta. Határozott vonalak, lágy esésű selyem, a szatén kényeztetése, visszafogott díszítés és a kevesebb több elve: ezek határozzák meg a jövő évi trendet. Ellenállhatatlan nőiesség árad a finom anyagok és a diszkréten rajzolt szabásvonalak összhangjából. Ehhez csak a szerelmes szív kell már, a menyasszony sugárzó odaadása, hogy a döntő pillanatban elhangzó igenek is éppen olyan örökéletűek legyenek, mint a Jesus Peiro stílus.

 

A tökéletes menyasszonyi ruha titkait fedi fel

Jesus Peiro 2020 évi esküvői ruha kollekció image fotója, nadrágos ruha, hosszú kabáttal
Jesus Peiro 2020

 

Mintha csak a legérzékibb pontokat öltöztetné, a Jesus Peiro 2020-as menyasszonyi ruha-kollekciót a rafinált nyak-, váll- és a különleges hátmegoldások teszik varázslatossá. Zárt nyakrész, szabad vállakkal, magasított előrész, pántok ölelésében nyitott háttal, hosszított, alig nyíló dekoltázs, szabad ujjakkal és merész, szinte köldökig nyúló dekoltázs: a dekoratív hölgyek ékessége. Nem pusztán tervezői bravúr, de érzékeny pszichológiai trükkök sokasága az, amitől működik a varázslat Merche Seggara műhelyében. Nőként és mávészként egyaránt pontosan tudja ugyanis, hogy a tökéletes pillanathoz tökéletes komfortérzet és magabiztosság kell, a menyasszonynak pedig a tökéletes esküvői ruhától lesz tökéletes az önbizalma.

 

Diszkréció és egyediség ⎼ trükkök és ajánlások a Jesus Peirohoz

 

Hatalmas virágmasni a derékon, V-vonalban hulló uszály, apró gonbokkal, a hát szabadon, az A-fazonú menyasszonyi ruhán pedig csak a pántban összezárt, elöl mély dekoltázsba torkolló felsőrész különleges már. Ugye, hogy minden részlet valamilyen apró vagy nagyobb trükköt rejteget? Felfedi a hátat, de csak sejteti a kebleket, szabadon hagyja a vállat, miközben a darázsderékra irányítja figyelmünket. Az ilyen ruha ékszer nélkül is tökéletes vallomástétel: a szerelmes ara IGEN-e a legszebb közös életre. Valóban nem érdemes túlgondolni a kiegészítőket a Jesus Peiro 2020-as esküvői ruháihoz. A stílus nem mérhető ugyanis brillben vagy gyöngyökben, a szépség még kevésbé. Jöjjünk nyitottan és bátran a ruhapróbára, koncentráljunk saját szépségünkre és a Jesus Peiro ruhákban nem kell ékszerekkel kiegészítenünk vallomásunkat.

 

A 2020-as menyasszonyi divat élvonalába repít

 

Ha az esküvő gondolata a szerelemből sarjad, akkor az esküvői elegancia non plus ultrája kétségkívül az Audrey Hepburn stílusát idéző Jesus Peiro divatház 2020-as kollekciója. Budapest legjobb esküvői ruhaszalonjában, az Eklektikában találjuk meg a legkorábban ezeket a darabokat, amelyeket érdemes mihamarabb szemügyre venni, ha már piros nappal jegyezzük a naptárban a 2020-as év legfontosabb dátumát. A kifutókról érkező darabok mindegyike kézműves termék, mely a legszigorúbb haute couture elvárásoknak is megfelel, és anyagában is különleges. Az esküvői divat világszínvonalának legfrissebb trendjével találkozhatunk az Izabella utca 93-ban – érdemes minél előbb időpontot foglalni.

Szerző: Gáspár Kinga

 

Eklektika Szalon

1064 Budapest, Izabella u. 93.

(Podmaniczky u. / Izabella u. sarok)

Mobil: +36 20 567 1141

 

https://www.eklektikaszalon.hu/

https://www.facebook.com/eklektikaszalon/

https://www.instagram.com/eklektikaszalon/

 

Vissza a Blog oldalra