Marche Segarra, a Jesus Peiro vezető tervezője

Marche Segarra, a Jesus Peiro vezető tervezője

A híres színésznő, Audrey Hepburn szavaival élve “Az elegancia az egyetlen stílus ami soha nem megy ki a divatból” A Jesus Peiro esküvői ruha kollekciót pedig mindenki úgy hívja: “Audrey-Hepburn stílus”. Mindez egy kiemelkedően tehetséges tervezőnőnek, Merche Segarra-nak köszönhető!
Merche Segarra, a Jesus Peiro eskuvoi ruha kollekcio vezete tervezojenek profil fotoja. Merche Segarra kiemelkedő tehetsége már nyolc éves korában megmutatkozott, hiszen – hihetetlen módon –  a kislány akkor tervezte élete első menyasszonyi ruháját! 1964-ben egy grafikus családba született, talán ennek köszönhető a művészet iránti rajongása, biztosan mondhatjuk, hogy  a vérében volt az esztétika!

A kreativitás izgalmának köszönhetően Szépművészeti diplomáját 3 évvel később kombinálta a divattervezéssél és a divat iránti szenvedélye azóta is változatlan.  Ez a szenvedély vezette  2003-ban a Jesus Peiro divatházhoz ahol azóta is millió menyasszonyok álmát valósítja meg.

A Nők és a modern világ ahol élnek tele van inspirációval. Fontos számára, hogy a kreációja amellett, hogy esztétikus mégis kényelmes viselet legyen. Véleménye szerint az esküvői ruha  annyira speciális rétege a divat világának ahol jelentőségét veszíti az évszakváltozás, éppen ezért bármilyen évszak aktuális trendjének meg kell hogy feleljen. Ennek szellemében teremtette meg a “modern klasszikus” stílust ami azóta is annyira jellemzi a Jesus Peiro esküvői ruha kollekciót.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Eklektika esküvői ruhaszalon Budapest a Jesus Peiro kollekció egyetlen magyarországi hivatalos partnerüzlete.  Várjuk szeretettel!

Tekintse meg az Eklektika esküvői ruhaszalon 2019 évi Jesus Peiro menyasszonyi ruha kollekcióját

Hivatalos oldalak:

Official site: www.jesuspeiro.com
Instagram: www.instagram.com/jesuspeiroofficial
Facebook: www.facebook.com/jesuspeiro
Pinterest: www.pinterest.com/jesuspeiro

Vissza a Blog oldalra