Morilee – Joanie | 4111

Joannie

Selymesen elegáns, minimalistán szexi

 

Igazán fenséges és elegáns darabbal rukkolt elő a divatház, mely megidézi a régebbi korok világát, miközben hódol a modern minimalizmusnak is.

 

Szolid és széles V-alakú dekoltázsával visszarepít pár évtizedet, eleganciát és magabiztosságot sugároz. Vállrészei a dekoltázs felé átlapoltan fedik egymást, így texturálva az alapvetően sima, selymes sifon anyagot. Ez egyszerre nagyon elegáns , de minimalista szexiség is visszatükröződik benne. Ahhoz, hogy ne legyen túldíszített, zsúfolt érzésünk, így a szoknyarész teljesen díszítetlen vastag övrészből omlik alá fényesen és nemesen. 

 

A modern minimalizmoshoz híven egyetlen pluszt találunk a szoknyarészen, ez pedig, hogy magasan felsliccelt, így a menyasszony léptei még légiesebbek lesznek.

 

Vállpántjai a hátrészen két hasítékot képeznek, nem olvadnak egybe hátrész anyagával, így a modern kivitelezés és a hagyományos vonalvezetés is helyet kapott. Háta nyitott, de követi a dekoltázson található szolid V-kivágást. Klasszikusan egyszerű, de nemes gombsor rögzíti a ruhát, mely végigvonul az uszály legaljáig. Uszálya az egyszerűség jegyében kör alakban ér véget, nemesen vonul a menyasszony után.

 

Kinek? 

 

Ajánljuk a modern minimalizmust, a klasszikus eleganciával ötvözni kívánó menyasszonyainknak.