Morilee – az örök nők ruhái

Morilee – az örök nők ruhái

Az Eklektika Szalonban már a világmárkák 2021-es darabjai mutatkoznak be 

Hercegnő stílusú modell asszimetrikus, fodros kristálytüll szoknyával, vállpántos csipkebodyval. Az esküvői ruha különlegessége a háton lévő keresztpánt. Style: "5811/Sahara" a Morilee 2021 évi "Reveire" előkollekciójából. Image fotó
Morilee

Alig búcsúztattuk el az évtizedet, Morilee már a 2021-es kollekciójával hoz lázba, a szerelmes női testeket pedig formába. A tökéletes illúziót hozzák el ezek a kreációk, magabiztos megjelenést adva az eleganciára és a kifogástalan stílusra vágyó menyasszonyoknak.

Magyarországon az Eklektika Szalonban debütál a 2021-es, alakformáló kollekció.

 

Kecses vállpántok, V-nyakú dekoltázsok, aprólékos kristály és gyöngy díszítések, finom csipke applikációk jellemzik a kollekciót. A hátat sokszor végtelennek tűnő, apró gombsor díszíti és kecsesen íveli. Szinte minden modell ujjatlan, és a virágcsipkés köruszály is visszatérő elem.

Ez a kollekció finoman díszes, nem igényel már hangsúlyos ékszereket, a természetes porcelánsmink is éppen elegendő, mégis teátrális lesz a bevonulásod. A kisebb és a színpadias óriási fátyol is bájosan illeszkedik bármelyik darabhoz a szertartás idején, utána pedig, ha ezektől már a bulihangulatban megválsz, új életre kel a ruhád, szabadabb, természetes és kényelmesebb megjelenést adva neked.

 

 

Mi Madeline Gardner ruháinak titka?

     AZ ÖRÖK NŐ STÍLUSA
Kicsit sem megosztók ezek a ruhaköltemények. Tökéletesnek látnak benne…, ahogy Te is önmagad. Minden vendég, a még mindig a régi erkölcsöknek elkötelezett dédi, és a barátnőid is odáig lesznek Tőled, ahogy meglátnak.
Klasszikus, mégis trendi lesz stílusod.
     IKONNÁ TESZ EZ A SZABÁSVONAL

Mindez egyrészt a fantasztikusan nőies szabásvonalnak köszönhető. A csípő és a derék arányait gyönyörűen emelik ki a kreációk, a fűzős megoldások, a dekoltázsba csempészett láthatatlan melltartóktól érzéki tökéletességet keltesz.
A csipke-motívumok átgondoltak, és kicsit sem véletlen-szerűek. Nyújtják, ügyesen karcsúsítják az alakot.
Marilyn Monroe trükkjeit pontosan ismeri a tervező, az egykori ikon ugyanis átlagos testű, nem magas nőből is bálvány tudott lenni. Miért? Mert megfejtette a női test arányainak titkát, és ezt kihasználta, eszerint emelte ki ill. palástolta vonalainak kívánatos és kevésbé olyan részleteit.

Madeline e titoknak köszönhetően azokból a nőkből is kihozza a bálványtestű ikont, akik átlagosnak hitték magukat. A 2021-es kollekció darabjai felemelőek, és önbizalmat adnak. A menyasszonyi ruhád ilyen szempontból is új kezdetet jelenthet.

 A LUXUSANYAGOK POMPÁJA

A másik titok a kreációk anyagában rejlik. Elképesztően pazar, kimunkált kelmék, jó hozzá érni ezekhez a ruhakölteményekhez, de már ránézésre is arisztokratikus minden részletében. Nem szólva a ruha suhogásáról, amikor magabiztosan a vendégekhez indulsz, és azt súgja a ruhád mindenkinek, ez a menyasszony költőien tökéletes. Biztonságban vagy, kísérhetnek a tekintetek…

Nézegesd galériánkat és próbálj az Eklektika Szalonban!

Szerző: Esküvő Trend

Vissza a Blog oldalra