Mrs. Madeline Gardner, a designer akinek a Morilee csodát köszönhetjük

Mrs. Madeline Gardner, a designer akinek a Morilee csodát köszönhetjük

Az esküvői ruha divat szerelmese….Mrs. Madeline Gardner a Morilee vezető tervezője

” Tudjuk, hogy amikor egy menyasszonyi ruhát tervezünk akkor nem valamit kreálunk amit viselni lehet…mi varázsolunk”.   Ezek a fantasztikus szavak a többszörös díjnyertes, nemzetközileg elismert tervezőnő, Mrs. Madeline Gardner szavai. Esküvői ruhái varázslatosak, millió menyasszony álmát valósítják meg világszerte.

Mrs. Madeline Gardner, a Morilee vezető tervezője asztala mögött ahogy az következő évi eskuovi ruhakat tervezi.Több mint 25 évvel ezelőtt lett a Morilee menyasszonyi ruha kollekció vezető tervezője, amely  irányításával a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb márkájává nőtte ki magát. A híres Fashion Institute of Technology egyetemen diplomázott, szakszerű ismereteit ötvözte természetes tehetségével és sajátos látásmódjával mely alapján készülnek azóta is ezek a bámulatos esküvői ruha kollekciók.  Szenvedélye a munkája, élmény számára, hogy menyasszonyok milliói álmát tudja megvalósítani. Nagy boldogság számára amikor köszönőleveleket és az esküvőn készült fotókat kap a világ különböző pontjairól melyben elmondják, hogy pont azt az érzést kapták  az általa kreált esküvői ruha viselésekor amit gyerekkorukban megálmodtak maguknak.

A Madeline Gardner által tervezett modelleknél rendkívül fontos kiemeni a gondosan megtervezett, gyöngyös részleteket és a nemes anyagok használatát. Felismerte mennyire fontos, hogy modelljei amellett, hogy időtlenek legyenk mégis magukban hordozzák a legújabb stílust és trendet. Lényeges számára, hogy bármilyen testalkatú  is legyen a menyasszony, mindig találjon olyan modellt  kollekciójában amiben tökéletesen komfortosan érzi magát.

Stúdiója a nyüzsgő New York City-ben található, ahol Madeline Gardner állandóan a legújabb divatot keresi. Mindamellett, hogy az általa tervezett esküvői ruhák stílsa folyamatosan fejlődik és változik, mégis túlmutatnak az időn.Mrs. Madeline Gardner a Morilee menyasszonyi ruha kollekció vezeto tervezoje eskuvoi ruha keszitese kozben.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Eklektika esküvői ruhaszalon Budapest a Morilee kollekció egyetlen magyarországi prémium üzlete. Várjuk szeretettel!

 

Tekintse meg az Eklektika esküvői ruhaszalon Budapest 2019 évi Morilee menyasszonyi ruha kollekcióit!

Morilee “Main” 2019

Morilee Couture 2019

Blue by Morilee

Voyage by Morilee

Juletta by Morilee

 

Hivatalos Morilee oldalak:

Official site: www.morilee.eu

Instagram: www.instagram.com/morileeuk
Facebook: www.facebook.com/MorileeUK
Pinterest: www.pinterest.com/morileeuk

 

Vissza a “Blog” oldalra