RONALD JOYCE KOLLEKCIÓ: a ruha, mely finoman átöleli a tested és nem akarsz többé megválni tőle…

Ronald Joyce 2023 évi menyasszonyi ruha kollekció bemutatása

RONALD JOYCE KOLLEKCIÓ: a ruha, mely finoman átöleli a tested és nem akarsz többé megválni tőle…

 

HAMUPIPŐKE TITOKZATOS
RUHÁJA

A filmek világát idézi, a dívák életérzését hirdeti, miközben játékos elemekkel gazdagodott az időtlenségéről, divatfüggetlenségéről ismert luxus esküvői menyasszonyi ruha márka, a Ronald Joyce. A gyönyörű rajzolatú csipke átöleli a tested, kihangsúlyozza a sziluetted, az utánozhatatlanul nemes anyagok az eleganciát hirdetik, a kifinomultságot, közben olyan romantikusak, akár a lány, ha nagyon szerelmes. És amikor azt hinnéd, megvan, ez lesz az a csipkeruha! …akkor veszed észre a márka másik arcát: a letisztult, királynőies, minimalista szatén darabokat, melyek azt üzenik, ne hagyd ott őket.

 

Két ruha kell ugyanarra a napra, mint a sztároknak?
Bizony, Ronald Joyce legújabb ruhakölteményeit próbálva kicsit sem egyértelmű a választás, az Eklektika Szalonban, a próbán aztán minden kiderül.
 

Végtelen formagazdagság jellemzi az új kollekciót. Sokféle nemes szabásvonal, érzéki sellő, letisztult eleganciát kifejező A-vonalúak, kis-nagy- és köruszályos fantáziák, csipkés pántok, derékon oszlop-szerűen csavarodó, rétegzett selyem költemények… A sziluett tökéletességét hirdetik ezek a megunhatatlan és divat fölött álló álomkreációk most is.

KINEK AJÁNLJUK?A homokóra alkatú, a körte és a teltebb csípővel rendelkező menyasszonyok nagy örömére: ezek a ruhák tökéletes alakot varázsolnak viselőjüknek, ahogy belebújik, elmosolyodik a szerelmes nő, olyan előnyösen emeli ki a ruha a legszebb íveit, hízelgően hívja fel a figyelmet legbájosabb külső tulajdonságaira.

 

A ROMANTIKUS CSIPKEVIRÁGOS
KERTBEN
A csipke bonyolult részletgazdaságával hívja fel a figyelmet, van apró mintás, centiméterre kidolgozott, kitalált és nagyobb, háromdimenziós óriásvirágokka hímzett változat is. Minden esetben a motívumok, virágok vékonyítják a derekat, a csípőt nőiesen emelik ki. A dekoltázs ügyesen egybeolvad vagy rímel a ruha csipke rajzolatával ezeken az ámulatba ejtő változaton. A háromszögek egy kedves kreáció mindkét szélen apró, gyöngy-szerű szegélyt is kaptak , így különösen kecses és légies a megjelenés. A mellek között feszülő tüll hártya érzékien köti össze a dekoltázs két felét, és sejtelmességet kelt, máskor csipkerátét kerül fölé, hogy még érdekesebb legyen. A virágok tobzódnak az anyagokon, majd uszályban fonódnak össze, tartást adva a ruhának, és nemességet a lánynak. Gyönyörűek az új kollekciós Ronald Joyce csipke ruhakölteményei, emellett kényelmesek, nem gyűrődnek, akár ülsz, akár állsz benne, nőies maradsz és olyan, akit nézni kell.
TRENDI!
Abba a modellbe rögtön beleszerettünk, melynek háta a keresztpántot és a hernyópántot ötvözi. Az X közepére egy bájos csipkemotívumot is helyeztek, miközben gyöngyök csillognak-villognak körülötte.

MODERN: LETISZTULT
SZATÉN ÉS TÜLL
VARÁZSLATOK

Amikor már éppen megállapodnál valamelyik csipke kreációnál, döbbenetes ezeknek a romantikus kreációknak az ellentéte: a modern minimalizmussal hódító szatén öltözékek ereje. Határozottan elbizonytalanítanak, dilemmát keltenek már első látásra, hogy tényleg a romantikus csipke…? Talán mégis fel kellene próbálni valamelyik modern minimalistát is?
Olyan elbűvölőek!
A csillogó, nemes szatén szép fényével megbabonáz, ahogy hozzáérsz, jólesik. Aztán ha felveszed, csak úgy siklik a testeden, nincsenek rajta pántok, a dekoltázs is eszköztelen, aztán a derékon egy hirtelen csavar: mondjuk mondén-modern óriásmasni, hogy kiszámíthatatlan szépséggé válj. Ha feleségül vesznek is, és ilyen téren kiszámítható lettél, mindig tartogatsz valamit, ami meglepetés, amiről később beszélni kell, mert ámulatba ejtő és felejthetetlen. Na, ezt fejezi ki a márka minimalista vonulata.

 

EKLEKTIKÁS
KIRÁLYKISASSZONYOKNAK

Aki teljesen elbizonytalanodott Ronald Joyce tökéletes álomruháinak világában, annak itt a jó hír, a márka képes a két stílus ötvözésére is, a végeredmény pedig: királykisasszonyos A-vonalú modellek, melyeket fent bájos csipke jellemez, lent pedig leheletfinom, elefántcsont színű tüll alj, mely tiszta, sejtelmesen áttetsző, minta nélküli, máskor csípőn szerényen díszített. Az aljat és a felsőt pajkos, vékony masni köti össze.

AZ EXTRA!
AZ ELTITKOLT „HAMUPIPŐKE”

Cikkünk végén gyakorlatilag kiderülhet, Ronald Joyce újított, még a minimalizmust is sikerült új kiadásban egészen másként kifejeznie, és gyakorlatilag minden ruhája egy gyönyörű mese, álom, különböző stílusban. És akkor ráakadunk a kollekció eltitkolt Hamupipőkéjére… Lányok, siessetek, azonnal ezt kérjétek, mert ez tényleg imádnivaló!
A testet karcsúsítja, a dekoltázst rafináltan megemeli, és amikor megfordul a menyasszony?
A hát közepét, a gerince vonalát varázslatos csipkefonat díszíti, összhangban az áttetsző uszállyal, melynek rajzolatát a hát közepéhez tervezték. Tökéletesen nyújt, elkápráztat és egy biztos: fokozza a vőlegény büszkeségét és szerelmét.
Neked találták ki, vedd észre és próbáld fel!

 

Köszönjük az írást az Esküvő Trend Magazinnak

 

További érdességek az esküvő világából