Ronald Joyce – 69718

Szexi csipkeőrület

 

Szexi, sellő fazonú  csipkeruha debütált az angol Ronald Joyce divatháznál, mely minden romantikus menyasszony álmát túlszárnyalja.

Felső része míderes, merevített, így könnyen simul rá a finom csipkeminta. Mély V-dekoltázsa merész és romantikus, ám nem túl kihívó, hiszen a hatalmas és bonyolult elhelyezkedésű csipkeindák és -virágok finomítják ezt a szexiséget. Pántjai vékonyak, mintha felfelé kúszó indák tartanák a ruhát a menyasszonyon, ezért a romantika mellett egy kevés vintage stílus is megjelenik.

A szoknya alsó  rétege rugalmas dzsörzé, mely illeszkedik a menyasszony alakjához, és tökéletes alapot ad ezzel a sellő fazon tökéletes kialakításának. A rugalmas anyag felett tüllréteg omlik alá, melyre a csipkedíszek kerültek. A csipke elhelyezése optikailag előnyös, hiszen derékban sűrű a minta, majd középen csak elszórva egy-egy virág található, az uszályon pedig megint sűrűsödik, mintha a egybeolvadna a földdel. 

Hátrésze szintén különleges a strasszokkal kirakott pántok a szokott helyen egybeolvadnak a ruha oldalsó részével, ám két keresztpánt is helyet kapott, középen egy csipkevirággá egyesülve. Deréktól klasszikus, elegáns gombok húzzák össze.

Kinek?

Ajánljuk a romantika és a vintage stílus kedvelőinek, illetve azoknak a menyasszonyoknak, akik szerint a csipkéből sosem elég!