Morilee | Chanel | 2384

A harmónia szerelmeseinek

 

A Morilee ezen darabja a tökéletes harmónia jegyében születhetett. Sajnos nem tudhatjuk mi jár a tervező fejében egy-egy ruha kitalálásakor, ugyanakkor ha valami, akkor ennél a ruhánál szembetűnő a fazon és a díszítőelemek tökéletes harmóniája.

 

Szűk A vonalú esküvői ruha egyre nagyobb népszerűségnek örvend, illetve a csipkéből  se elég sosem. Ám ha ezt a modellt nézzük a csipke úgy fut a ruhán végig, mintha a tenger mélyén levő korallzátonyt látnánk megtestesülni. Lágy vonalai a tenger hullámzására emlékzetetnek az uszály pedig a habokból való kilépésre. Nem varázslatos kompozíció? 

 

A ruhának különlegessége a nyitott hátrész, illetve a háton a vállakról érkező dupla vékony pántok. Itt a tervező egy áttetsző réteget is betoldott, hogy átmenetet képezzen. Hátul gombokkal rögzül a menyasszony hátára a ruha, ezek a gombok, igazgyöngyökként futnak le, egészen a fenékrészig. Elöl V-kivágású, nem túl kihívó, ám kétségkívül szexi .

 

Hova?

 

Én tengerparti esküvőre tudom leginkább elképzelni, ám mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy ebbe a harmóniába milyen történetet ír. Mindenkinek más a története, ettől lesz ez a ruha is különleges, ahogyan a Morilee kollekció többi tagja is! Írd bele Te is a ruhába a saját történeted!