Evie Young | Jagger

Eredeti ár: 590.000,-Ft

Akciós ár: 250.000,-Ft

Állapot: használt, újszerű

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Merész bohém 

 

A 21. század legújabb őrülete a vintage és a bohém kombinálása a klasszikus eleganciával. Jagger ezeket ötvözve vonul be üzletünkbe és hódítja meg menyasszonyaink legmerészebb álmait.

 

A ruha különlegessége első sorban abból áll, hogy tetőtől talpig csipke fedi, így a klasszikus elegancia az anyaghasználattal már meg is valósult. Felső része vastagabb tüllpánntal rögzül, melyre nagy motívumú csipkeminta került. Szolid V-alakú dekoltázsa nem hivalkodó, nem veszi el a figyelmet a csipkéről. Háta U-alakban teljesen nyitott, finom tüllbe hímzett apró csipkeminta keretezi. 

Sellő fazonja tökéletesen alkalmazkodik a menyasszony alakjához, majd elöl lazán, fodrokban bővül a szabad mozgás érdekében. Hátul hosszú, bonyolult, aprólékos kidolgozású uszályban végződik. Bohém hangulatát a kacskaringós csipkeminták, illetve a ruha legnagyobb különlegessége: a variálható harang alakú csipkeujjak adják. 

 

Kinek?

 

Igazán természebeillő megjelenést kölcsönöz, főleg fiatalos, vagány és merész menyasszonyok figyelmébe ajánljuk, modern vintage esküvőkre.