Morilee | Bonnie | 6941

Leírás

 

Bonnie- 6941

Bohó harmónia

 

Bohó esküvői ruha a klasszikus stílust nehezen hátrahagyó menyasszonyoknak. Bonnie elegáns, ám fiatalos sifonruha, mely a könnyedséget a klasszikus vonalakkal párosítja.

Erős kontrasztot láthatunk a ruha két része között. Felső része gazdagon díszített, csipkemotívumokkal ellátott. Nyakpántos felső része alapvetően nem lenne feltűnő, a szolid jelzőt használnánk, ám a magasított nyak nem garancia a szolidságra. Mellrésznél középen egy igencsak mély és szexi hasíték van, mely extravaganciával dobja fel az amúgy sem unalmas darabot. 

Izgalmas még a hátrész, a nyakpántból lefelé négy pánt húzódik végig a szoknya kezdetéig, az eredetileg nyitott hátrészen, így áramvonalasítva a megjelenést. 

Derékban meghúzott csipkeöv rejlik mely után lágyan omlik alá az A-vonalú sifonszoknya. Ennek különlegessége egyszerűségében rejlik, így nem vonja el a figyelmet a felső rész gazdagságáról. Ám nem egy Morilee-darabról lenne szó, ha nem a tökéletes harmónia lenne a cél. A szoknya könnyedsége és egyszerű klasszikussága mellett egy kis csavar, hogy középen magasan felsliccelt, így itt is felsejlik a sejtelmesség. 

Mindenkinek ajánljuk, aki egy kicsit ki szeretne lépni a komfortzónájából, de egy igazi könnyed bohém, ám elegáns darabra vágyik. Vintage szabadtéri, illetve kora őszi, tavaszi esküvőkhöz tökéletes választás!