Madi Lane | Daria

Daria

Könnyedén szexi

 

Egyedi, nőies és elegáns ruhaköltemény, mely nagyhatalmút jelent. Bizony, Daria uralni fogja minden résztvevő tekintetét a megjelenése pillanatától egészen a nászéjszaka kezdetéig.

Felső része testhez simuló, míder teszi igazán feszessé, viszont a lágy nőiesség is megjelenik a hatalmas 3D-s csipkevirágokban. Igazán merész, V-alakú dekoltázsa mély hasítéktban végződik, így az igazán szexi menyasszonyok tökéletes választása lehet. 

Hátrésze U-alakban nyitott, spagettipántok tartják a helyén. A míder hátsó része is csipkével borított, majd hátközépnél összehúzva elegáns gombok rögzítik, és tartják a helyén. 

Alapvetően sellő-fazonú ruha, ám a szoknyarésze nem olyan feszes, mint a felső, ezzel kompenzálva azt. Légiesen könnyű csipkebetét omlik alá, deréktól egészen a földig, az uszályon pedig egyértelműen látszik, hogy a ruha vége nem egységesen végződik, hanem a csipkevirágok fordozzák az alját. Csodálatosan elegáns, nőies és légiesen könnyed megoldás ez. 

Kinek?

Ajánljuk minden menyasszonynak, aki az esküvőjén kicsit sem a visszafogottság híve, ám szereti a gyengéd virágmintákat, melyekkel mégis a klasszikus jegyek egyikét csempészte be a tervező.