Evie Young – Lexi

Szexi stílusötvözet

 

A vintage elegancia és a klasszikus minimalizmus harmonikus ötvözete Lexi, a 2022-es kollekcióból.

Felső része szexin áttetsző illúziós míder csipkerátétekkel, mellnél belső betétekkel a teljes és kényelmes takarásért. Szív alakú dekoltázsát spagettipántok egészítik ki, melyek felfutnak a vállon, ezek mellett romantikus hatást elérve variálható ejetett pántok kaptak helyet szintén csipkerátétes levelekből-indákból.

Hátrésze félig nyitott, csak az egyszerű spagettipántok futnak a míder széléig, ahol szintén a csipkevirágok és -levelek uralják a tekintetet. Középen elegáns gombok díszítik és futnak lefelé, a könnyebb belebújás érdekében viszont cipzáras megoldással élt a tervező

A szoknyarész a nemes crepe anyagból készült, melyen könnyen siklik végig a szem. Bővülő szoknyája szabad mozgást és eleganciaát sugall. Derékban találjuk a ruha második különlegességét, mely igazán modernteszi a megjelenést. A derékrész nem vízszintesen, a derék vonalát követi, hanem aszimmetrikusan omlik alá és válik a míderből szoknya. Ez az aszimmetria elegáns ráncokat képez a makulátlan simaságú szoknyán. 

Uszálya kör alakú, nem töri meg a klasszikus anyag eleganciáját. 

Kinek?

Ajánljuk minden modern menyasszonynak, aki híve a stílusok ötvözésének, szereti a vintage, a romantika és a klasszikus elegancia keveredését, ugyanakkor egy kis szexiséget is csempészne a megjelenésébe. 

Leírás

.