Manu Garcia | Prince

Leírás

PRINCE
A „SZMOKING-GALLÉROS”
HERCEGNŐ

A jégszívek is elolvadnak, amikor meglátnak ebben a ruhában. A tél hercegnője: visszafogott, mégis annyira lélegzetelállítóan attraktív ez a kreáció.
Az esküvői költemény minden részlete álom-szerű megoldást tartogat, mely fogva tartja a tekintetet. A hosszú ujj csipkében végződik, melyet gombsor tesz még romantikusabbá. A nemes anyag V-kivágása a köldökig suhan, ott szigorú, mégis bájos masniba tér, hogy aztán oldalt érzéki kivágással villantsa meg a lábat.
HARMÓNIÁBAN
Ha ezt a modellt választod, tökéletes összhangot keltesz. Az elöl csak a csuklónál mutatkozó csipke ugyanis a háton hangsúlyossá válik, és buja virághímzéssel díszíti a hát vonalát.
ÉRZÉKI!
A kreáció nyak-megoldása galléros, szmoking-szerű. A kis masni ennek szigorú fenségességét ötvözi a nőiességgel. A gallér a ruha hátán is követi a nyak vonalát, fegyelmezettséget keltve.
Kinek ajánljuk?
Olyan hercegnőknek, akik a nemességet, hagyományt és nőiességet egyszerre kívánják kiváltani érzéki megjelenésükkel és biztosan egyenrangúnak érzik magukat választottjukkal.