Jesus Peiro | 224

A fehér tulipánt imitáló

 

Mi is a titok? A szó elakad, amikor meglátnak ebben az A-vonalú ruhában, hiszen nehezen kifejezhető a látvány, amit keltesz… Éteri jelenés! Az összhatásában lenyűgöző kreáció tökéletesen kigondolt szabásvonalra épít. Magasan zárt nyak-vonal, melyből úgy ível a két váll, mint egy-egy varázslatos inda, és a szoknyarésszel együtt hófehér tulipánt, liliomot formál. Ahogy megmozdul a ruhakölteményt viselő menyasszony, szinte kinyílnak a ruha szirmai, az alsó szoknya életre kel, látványos térhatást kelt, mégis olyan könnyedén ünnepeli a szépséget.

 

Kinek?

 

Ha angyali jelenésként jelennél meg az esküvődön, akkor megtaláltad a kreációt, ami ehhez hozzásegít. Azoknak ajánljuk, akik szeretnek varázslatot kelteni maguk körül, melynek sosem a puszta érzékiség, hanem mindig a titokzatosság az alapja.

 

Vonzó ellentmondásosság!

EGYSZERRE NYITOTTT ÉS ZÁRT
Amennyire zárt elöl, annyira nyitott a ruha háta. Félkörös, zárt nyakkivágás elöl, hátul szögletes, derék mélyéig merészkedő, nyitott hát: ez a kontraszt ennek a kreációnak a titka. Közelebbről nézve az anyag megér még egy alapos pillantást:
bordázott, pöttyös-hatást kelt.