Madi Lane | Darnelle (outlet)

Eredeti ár: 519.000,-Ft

Akciós ár: 250.000,-Ft

Állapot: használt, újszerű

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

Kategória:

Leírás

Darnelle

Klasszikus elegancia, modern minimalizmus

 

Darnelle névre keresztelt crepe-ruha megtestesíti mindazt, amire egy modern nő vágyik. Kellő visszafogottság, kis játékosság, letisztultság, minimalizmus, tökéletes anyag. 

Felső része igazán különleges, a finom anyag szolid V-alakú dekoltázst zár be, alatta pedig szabályosan, sávosan ráncolt az anyag, ezzel is tökéletes visszafogott esést adva a ruhának. Széles vállpántok tartják, melyen olykor lecsusszannak a vállra, ezzel kissé bohó, játékos attitűdöt adva a darabnak. 

Szoknyarészén megmaradnak a finom ráncok, melyek hullámként helyezkednek el, ugyanakkor rejtett szexisége, hogy a szűkebb fazonú szoknya bal lábnál felsliccelt, ezzel láttatni engedi a combot.

Hátrésze is szolid V-alakban nyitott, cipzár kúszik fel a gerincen, az tartja feszesen a felső részt. Derékrészen keskenyítve van a ruha, a derék és a fenék formáit szépen kiemelve, majd onnan lefelé bővül egészen az uszályig, mely szépen túlnyúlik.

Darnelle csodálatos ötvözete a klasszikus eleganciának és a modern jegyeknek, mellyel megbabonázza a menyasszonyok nagy részét. Ne maradj le Te sem, keress fel minket és megmutatjuk élőben is!