Higar Novias | Egipto

A modern arisztokrata 

 

A spanyol divat egyik fő eleme a változatosság, a szenvedélyesség, ezzel együtt a szeszélyesség, de főként a magasfokú elegancia. Egipto mind a spanyol merészséget, mind a klasszikus királynői megjelenést magában hordozza. 

 

Mély, hasítékban végződő V-alakú dekoltázsát felfelé kúszó magas nyak egészíti ki, mely megnyújtja a felsőtestet, hosszú nyakat varázsol amit régen az arisztokraták emeltek ki magukon, így minden bizonnyal felsőbbrendűséget sugall még a mai napig is. 

 

Anyaghasználata különleges mikádó selyem, nem véletlenül az egyik legkedveltebb anyag esküvői ruhákhoz, nagyon elegáns és kifinomult, tiszta anyag. Hátrésze magasan zárt, klasszikus selyemgombokkal díszített.

 

A-vonalú szoknyarésze hatalmas, ám nem olyan nehéz. Különlegessége, hogy a mikádó középen magasan fel van sliccelve, alóla pedig redőzött tüllréteg bukkan elő, így játszva az anyagokkal, így egyesítve a játékos anyaghasználatot a klasszikus elegancia jegyeivel. Kör alakú uszálya minimalista, elegáns, nem veszi el a figyelmet a ruha elejéről, ugyanakkor kiegészíti azt elegancia terén. 

 

Díszítőelemekről egy minimalista ruha kapcsán nehezen beszélhetünk, ám Egipto-nál nem marad ki a dísz sem, melynek optikai hatása is van, a kellemeset a hasznossal ötvözve. Derékban meghúzott vastag csatos öv kapott helyet, ami igazán vékony, darázsderekat varázsol a menyasszonynak. 

 

Hova?

 

Őszi és téli esküvőkre is egyaránt megfelelő, hatalmas szoknyája régi báli időszakokat idézi, felső része pedig a 21. századnak megfelelő divatnak tesz eleget, így kóstolhat bele a menyasszony az igazi hűvös éjszakákba nyúló bálok korszakába, táncba és önfeledt boldogságba.