Evie Young – Tully

Modern klasszicizmus

 

Könnyed, klasszikus, mégis végtelenül modern darabbal bővül a kollekció, mely felejthetetlenné teszi majd a nyarat. 

Különleges aprólékossággal kidolgozott felső része V-alakú dekoltázzsal igazán nőies. Mídere feszessé és áramvonalassá varázsolja derekat és a felsőtestet. Díszítése grafikai pontossággal kidolgozott hímzett csipke, mely leveleket és virágokat képez a vékony, áttetsző anyagon.  Derékban illúziós, szintén csipkéből hímzett öv található, mely élesen elválasztja a szoknyarészt, ezzel optikailag is vékonyítva a derekat, illetve odavonzva a tekintetet. 

Hátrésze V-alakban nyitott, a rögzítésnél elegáns gombok díszítik, melyek átmenetet képeznek a két anyag találkozásánál. A könnyed viselhetőség érdekében, illetve a sima anyag makulátlansága érdekében cipzárral folytatódik a rögzítés. 

Szonyája úgynevezett fit and flare szabásvonalú, mely kezdetben a menyasszony alakjához simul, majd óvatosan bővülve éri el az uszály körméretét. Crepe anyagból készülő szoknyája magasfokú eleganciára vall, a legtisztább, makulátlan anyag, melyen csak úgy siklik a tekintet. Uszálya kör alakú, nem túl hosszú, megtartva a szoknyarész egyszerűségét, nem veszi el a figyelmet az aprólékosan kidolgozott felső részről. 

Kinek?

Ajánljuk azon menyasszonyainknak, akik igyekeznek megtalálni a merész díszítés és a klasszikus elegancia közötti egyensúlyt. 

Leírás

.