Morilee | Claire | 2377

Áramvonalas csipkekreáció

 

A 2022 évi Morilee kollekció egyik gyöngyszeme Claire, melynek különlegessége magának a márkának is a védjegye. A ruha szó szerint egy műalkotás, a mai trendekhez, igényekhez igazodva. 

 

Igazán fiatalos, ám elegáns megjelenésű A-vonalú csipkeruha lélegzetelállító részletességgel kidolgozva engedi ragyogni a menyasszonyt. Felső része nagyobb, csipkevirágokkal és indákkal díszített, melyek egészen a szoknya kezdetéig húzódnak, szép lassan a tüllrétegbe olvadva, ahol már a kisebb, finomabb kidolgozású, elegnás minták játszanak nagyobb szerepet. 

Mély V-alakú kivágása nem hivalkodó, ám biztosan szexi megjelenést kölcsönöz. A modell háta pedig az elejével ellentétben abszolút az extravagancia képviseletében született: a nyitott hátrészen felül a dupla, kövekkel kirakott spagettipántok, egy közös, középen futó pántba futnak össze, melyek aztán két oldalra átlósan, mint keresztpántok futnak le a menyasszony hátközepén, így a lejjebb lévő bőrfelületet szabadon hagyva. 

Szoknyája igazán mesébe illő, a tüll sejteti a sok apró csipkemintát, melyek végül a kör alakba rendezhető uszályban tisztulnak ki, igazán királynői megjelenést mutatva.

 

Hova?

 

Claire mind beltéri, mind egy szabadtéri vintage esküvőre tökéletes választás lehet!