Morilee | Skye | 6921

Leírás

Morilee “Skye”,  – a kifinomult könnyedség

A Morilee legújabb modellje egy igazán kifinomult, lágy vonalakkal megáldott ruhaköltemény. Egyszerű vonalvezetése elegáns hatást kelt, ám V-alakú mély kivágása igazán extravagáns. 

 

A modern menyasszony álma keverni a klasszikus stílust a modern minimalizmussal. A ruha klasszikussága a finom csipkebetét, melyekkel virágokat, indákat jelenít meg a tervező a darabon, illetve az A-vonalú szoknya, a formák és szabásvonalak is ezt a klasszicizmust erősítik. Ugyanakkor fiatalos, és talán egy kissé vintage is, mivel ezek a csipkevirágok csak mell- és derékrészben jelennek meg, puhán oszlanak szét, a ruha többi része a tiszta minimalizmus ékes példája. Kivágásaiban, anyaghasználatában is a legújabb divatot képviseli, hátrésze mélyen kivágott, a sima anyag felett pedig egy leheletvékony tüllréteg kelti a hercegnős-tündéres hatást. 

 

Kinek?

Aki a klasszikus elegancia híve, de a vintage is közel áll hozzá, bátran válassza ezt a darabot, kétség sem fér hozzá, hogy a legnemesebb és legtündéribb hatást kelti az esküvőn.

 

Milyen esküvőre ajánljuk?

Szabadtéri-tengerparti esküvőre csodás, letisztult, de egy beltéri esküvőre is kiváló választás.