Morilee | Riley | 5775

Melengető csipke ereje

 

A Morilee vintage stílusú modellje lélegzetelállító  csipkeruhát vonultat fel. Színe nem az átlagos vakító fehér, hanem melegebb, elefántcsont (ivory) színű, mely a forró nyári,  fiatalos és modern  esküvőkre tökéletes választás lehet. 

 

A színe mellett az anyaghasználata az, ami figyelemre méltó. Ritkán látunk ilyen különleges rusztikus csipkét egy ruhán, mivel a díszítőelemek sokasága olykor zavaró lehet. Ám ezen a ruhán nemhogy nem zavaró, hanem egyenesen vonzza a tekintetet a sok finoman kidolgozott csipkemotívum. A ruha tetejétől egészen az uszályig végigfutnak ezek az indás motívumok, ám az uszályon olyan hatása van, mintha egy fehér páva bontogatná szárnyait. A páva az2 és a kecsesség jelképe, így nem is kétséges, hogy mindezek a jellemzők a ruhára is igazak lesznek. 

V-kivágású darabról van szó, mely anyaghasználata miatt igen szexi, ám eleget takar, így nem zavaró. Hátrésze nyitott, és hol simán csak a csipkemotívmok fedik a bőrt, ahol pedig a gombok kezdődnek, ott már átmenetet képezve a ruha alsó anyagába simulnak bele ezek a minták. 

 

Hova?

 

Kialakítása és anyaghaszálata miatt főleg tengerparti esküvőre, de egy igen kifinomult, beltéri, vagy tóparti esküvőre is bátran ajánljuk.

Leírás

.