Higar Novias | Elena

Elena

Ragyogás és szexi elegancia

 

Nyarat idéző finom, áttetsző anyagú ruhacsodával kápráztat el minket a spanyol divatház. Elena nevéből adódóan – mely Napot jelent, a helios szóból – sugárzó, szikrázó küllemmel bír, és ezt nem is cáfolja meg. Szexi és nőies, ezt sellő fazonja még inkább erősíti. 

 

Anyaga igen merész és bevállalós, tüllre hímzett 3D-s csipkevirágok és strasszok ékesítik tetőtő talpig. A strasszberakás végigfut a ruha aljáig, a csipkevirágok gazdagon és sűrűn jelennek meg a felső részen, takarva a teljes felsőtestet, ám minél lejjebb visszük tekintetünket, egyre ritkásabbak, érzékien sejtetve a ruha alatt lévő alakot. 

 

Felső része csipkével keretezett hasítékban, V-alakban dekoltált. Hátrésze teljesen nyitott 1-1 vékony spagettipánt fut V-alakban lazán a háton, derékban megjelenik a tüll a sok csipkevirággal, tökéletesen passzolva a menyasszony alakjához, majd óvatosan bővül uszállyá a finom, égiesen könnyű anyag, míg végül a virágok egybeolvadnak a talajjal, mintha egy erdei tündér lépett volna elő a természetből. Különlegessége a sok strassz és gyöngy, melyek visszaverik a fényt és ténylegesen ragyogóvá teszik a megjelnést.

 

Nyári esküvők merész menyasszonyainak vágya lehet Elena, mely a nőiesség és a szexi elegancia jegyében született meg.