Morilee | Calanthe | 2378

Leírás

 

Calanthe-2378

sellő fazon kicsit másképp

 

Különleges sellő fazonú menyasszonyi ruhát mutatott be a Morilee az idei kollekcióban. Mind anyaghasználatban, mind a fazonok kombinálhatóságában nagyot alkotott a tervező.

Szintén vintage esküvők sztárja lehet Calanthe, hiszen tetőtől talpig a tüll és a csipke játszik főszerepet. Felső részén tüllpántok tartanak, melyek csipkeindákkal és virágokkal borítottak, és mindezen minták az extravagáns, mély V-alakú dekoltázsba futnak, mely valljuk be igazán szexi.  

Itt jön a csavar: a ruha sellő fazonú, ám derékban egy A-vonalú tüllréteg omlik a földig, ami szintén csipkével díszített, ám fő feladata, hogy sejtesse a menyasszony alakját, a testhez álló sellő fazont bújtassa légiesen könnyű köntösbe

Hátrésze teljesen nyitott, áramvonalas csipkemotívumok szegélyezik a hát két oldalát, illetve nem maradhatnak el az eleganciáért felelős gombok, melyen ugyan rövid szakaszon, de vékonyítják a menyasszony derekát.

Ajánljuk minden olyan menyasszonynak, aki elegáns, ám igazán extravagáns ruhát keres vintage stílusban, főként szabadtéri esküvőre!