Madi Lane | Callie

Leírás

Callie- ML20019

az extravagáns romantikus

A 2022 évi Madi Lane kollekció romantikus darabja látott napvilágot Callie formájában testet öltve. Klasszikus vonalakkal rendelkező romantikus-modern darab érkezett üzletünkbe.

A pánt nélküli esküvői ruhák már évtizedek óta kedvelt darabok, a szív alakú dekoltázs pedig egyenesen hercegnős megjelenést kölcsönöz, így méltán sorolhatjuk a legkedveltebbek közé. 

Különlegessége egyben előnye is, hiszen ha a menyasszony szolid templomi, majd egy polgári esküvőt szeretne, mindkettőre megoldást találhat Callie-ben. A ruhához tartozik a vállat takaró szolidan díszített csipkefelső, mely egybeolvad a ruhával, így olyan mintha ahhoz tartozna, így a templomi etikettel sem gyűlhet meg a bajunk, ráadásul tündéres-romantikus hatást hordoz magában. Ezt levéve pedig egyedi halszálkás-fűzős, igazán modern felsőrészt kapunk, mely eléggé extravagáns, ugyanakkor elegáns is. 

A szoknyarész a márkától már megszokott fiatalos könnyedség és elegancia duójából született. Csipkével díszített finom, rétegzett szoknyája földöntúli romantikusságot idéz, könnyed, szabad mozgást biztosít viselőjének.

Hátrésze a variálható felsőrész nélkül nyitott, ám ha felvesszük, hátul egy kis részen szintén szabadon hagyja a hátat egy nagyobb hasítékban. 

Elképesztően elegáns és a vintage esküvők kiváló kiegészítője lehet Callie.