Evie Young – Torah

Éteri minták királynője

 

Visszafogott, klasszikus stílusú, A-vonalú herecgnősnek mondható esküvői ruha, a megszokott csavarral… hogy mi a csavar? Olvass tovább!

Mély, ám nem hivalkodó V-alakú dekoltázs a vastagabb pántokba torkollik, mídere tökéletesen tartja a menyasszony alakját, darázsderekat varázsol. 

A ruha különlegessége a hímzett csipkemintákban rejlik. Első pillantásra csupán a megszokott indák és virágok sora tündöklik a szemünk előtt. Ám az ausztrál tervező a különlegességet sokkal jobban szereti, mint a megszokottat, ezért az aprólékosan kidolgozott csipkeminták törzsi ihletésűek, ezzel közelebb hozva az adott kultúrát. A minták derékban sűrűbbek, optikailag keskenyítik azt, odavonzza a tekintetet. 

Hátrésze szintén V-alakban nyitott, a hímzett csipke itt-ott túllóg az anyagon ezzel igazán romantikus hatást keltve, mintha a virágok egyenesen a menyasszony bőrén díszelegnének. Cipzárral rögzül a ruha, a könnyed fel-és levétel érdekében. 

A-vonaú szoknyája hercegnős hatású, könnyed mozgást enged, alsó szoknyarésze könnyeden, rugalmasan omlik alá, míg a felső hímzett tüll könnyeden lengi körül a menyasszonyt, éteri szépségbe burkolva őt. Uszálya közepesen hosszú nem nehéz, pont kényelmesen vonul a menyasszony után, miközben mindenki szemét elkápráztatja. 

Kinek?

Ajánljuk azon menyasszonyainknak, akik a klasszikus mintákon túlmutató díszítésre vágynak, mégis könnyed és elegáns szabásvonalat szeretnének. 

Leírás

.