Jesus Peiro | 134

Leírás

Keveset mutat a 134-es, ám annál többet sejtet

A törékeny bájt csillogtatja meg ez a letisztult szépséget keltő ruhaköltemény. Minimalista eszköztelensége érzelmesen emeli ki a nő finom vonalait, és karcsúsítja a sziluettet. Ceruza fazonú, magasan zárt dekoltázsa vékonyra vágott háromszögben villantja meg a bőr szépségét. Keveset mutat, annál többet sejtet, a fantáziát viszont erősen kísérti.

Kinek?
Azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik egyéniségük megerőszakolásának éreznék az abroncsos, habcsókos, óriási nagyszoknyás ruhákat, előre tudják, kényelmetlenül éreznék magukat azokban, és kicsit sem kívánják feszegetni határaikat. Inkább őszinte, nyílt, laza személyiségüket hűen kifejező kreációra vágynak, ami csöppet sem feszélyezi őket a nagy napon. Íme a ruha, mely örömüket és meghatódottságukat annyi érzékenységgel fejezi ki. És a hatás, amit kiváltanak? Ennél líraibb, harmonikusabb nem is lehetne!
Derékon ragadott szépség
VARÁZSLATOS SZILUETTÉRT
A lélegzetelállító, szépséges minimalizmusba egy különlegesen derékra illeszkedő öv csempész eredetiséget. Picit sem hagyományos a látvány, ahogy a derékra fonódik, a luxus világába csábít, eszköztelensége ellenére is. Persze, le is csatolhatod, a kreáció akkor is tökéletes marad.