Jesus Peiro | 200

Az örök klasszikus

 

Íme, a Jesus Peiro ruha, mely a márka összes stílusjegyét megjeleníti: a szűkre vágott, de merészen mély V-dekoltázst, a nemes fényű szatén anyagot, mely határozott, mégis romantikus sziluettet ad, az uszályt, melynek olyan tartása van, hogy nem kell folyamatosan igazgatnia a koszorúslányoknak, magától is hűségesen követi a menyasszonyt. Fenséges összegzés ez, annyi szeméremmel, visszafogottsággal és szerénységgel, hogy éppen ettől válik a márka legizgalmasabb, legvarázslatosabb kreációjává, melyet anya lányára is ruházhatna akár örökségül, mert olyan megunhatatlan, mint a szerelem.

 

Kinek?

 

A természetesség, a letisztult elegancia szerelmesének, a giccs gyűlölőjének, a harsányság elutasítójának, aki a hétköznapokon is a kedvességet élteti. Aki a legszebb sminknél is jobban hisz egy őszinte mosolyban, mégis királykisasszonynak látják és azt suttogják róla, az a típus, aki életében csak egyszer fog férjhez menni.

 

Álmaimban ebben voltam!

IZGALMAS MINIMALISTA

Ám ez a modell sem maradhat meglepetés nélkül: széles csatos övvel egészítették ki, mely kiemeli és karcsúsítja a derekat és olyan váratlan, mint a találkozás, mely végül esküvőbe ér.

Leírás