A Morilee 2021 évi menyaszonyi ruha kollekciójának fő bannere Madi Lane 2021 évi esküvői ruha kollekció felső banner fotója Jesus Peiro esküvői ruha kollekció oldalának felső bannere evie_young_fb_banner

Eklektika esküvői ruhaszalon
Budapest

Az Eklektika esküvői ruhaszalon Budapest belvárosában a kíváncsiságból született és a szerelem tartja életben: beleszerettünk világszínvonalú menyasszonyi ruha tervezők káprázatos alkotásaiba, amelyeket évről-évre különleges válogatásban kínálunk a hazai menyasszonyok számára. Esküvői ruhakölcsönzőként egyetlen célunk tökéletessé tenni a szerelem ünnepét, ezért kiváló minőségűegyedi tervezésűdíjnyertes menyasszonyi ruhamodellekkel öltöztetjük a legszebb arákat életük legboldogabb pillanatához.

 

A „legek” érdekében lettünk „eklektikusak”, hiszen a tökéletes esküvői ruha annyiféle, ahány szerelmes menyasszony létezhet, így válogatási szenvedélyünknek csak a tervezői fantázia szab határt. Az évente megjelenő új kollekciókból nemzetközi divatbemutatókon és vásárokon válogatunk az Eklektika esküvői ruhaszalon kínálatába, amely kizárólag eredeti tervezői ruhákat tartalmaz, hiszen a szerelemben sem tűrnénk a megcsalást, nem igaz? Romantikus, klasszikus és modern stílusú menyasszonyi toalettjeinket exkluzív környezetben ismerhetik meg, a választást pedig személyre szabott stílustanácsadással segítjük.

 

tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása lehet szerelem első látásra, ám rendszerint a próbán derül ki, melyik lesz az igazi. Minden szezonra az általunk képviselt tervezők kollekcióinak legjavából állítjuk össze a különböző stílusokat képviselő egyedi választékunkat: hagyományos, „hercegnős” menyasszonyi ruháksellő-fazonok, letisztult vonalvezetésű, fiatalosabb modellek és különleges stílusú esküvőkhöz tervezett darabok egyaránt szerepelnek kínálatunkban.

 

Anyagok és stílusjegyek tekintetében sem szeretjük a korlátokat: a kizárólag exkluzív haute couture kollekciókból válogatott modellek a selyem, a szatén, a csipke, a tüll, a brokát millió árnyalatát és hatását varázsolják a legigényesebb menyasszonyokra. A díszítésükben is egyedi fazonok között nem találunk két hasonlót sem, hiszen minden apró részlet egyedi kézműves minőség. Gyöngy, csipke, flitter és kövekkel kirakott dísszegély: csak néhány lehetőség a csillogásra.

 

Évente megújuló menyasszonyi ruha választékunk a különleges tehetségű nemzetközi tervezők által meghatározott legfrissebb esküvői divatot kínálja. Büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk öltöző arák a világ élvonalába tartozó divatházak menyasszonyi ruhakölteményeiben mondják ki a boldogító igent. Ennek és speciális tudással rendelkező profi csapatunknak köszönhetjük, hogy az Eklektika menyasszonyi ruhaszalont kétszer is jelölték Legjobb esküvői ruhaszalon díjra.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk kizárólagos magyarországi képviselője Magyarországon az angol Ronald Joyce és az amerikai Morilee kollekcióknak, valamint Budapesten kizárólag az Eklektika esküvői ruhaszalon Budapest szívében lévő üzletében találhatóak a spanyol Jesus Peiro és a szintén spanyol Manu Garcia divatház modelljei, valamint az ausztrál Madi Lane káprázatos kollekciói.

 

A minőséget élvezni kell, magyarázni nem szükséges, hiszen aki csak egyszer is belepillant ebbe a különleges világba, garantáltan nem éri be kevesebbel. Szeretettel várjuk kifinomult ízlésű vendégeinket bemutatóteremként is működő esküvői ruhaszalonunkba, ahol valóra váltjuk szerelmes álmaikat.

Foglalj időpontot ruhapróbára!

     Esküvő időpontja