Barangolás az esküvő világában

Hogy a nagy napod feledhetetlen legyen, készülj fel velünk, hangolódj, inspirálódj, töltsd kellemesen az esküvődre való felkészülést. Oldalunkon hasznos tippeket, ötleteket, támpontokat találsz a legszebb álomruhák mellett. Miért? Mert azt szeretnénk, ha úgy készülnél fel, hogy közben kikapcsolódsz és nevetsz. Csak a nyugodt, örömteli felkészülés vezethet el ugyanis a boldog, jól sikerült esküvőhöz! Olykor komolyak leszünk, lelkizünk is, máskor humorral próbáljuk oldani a felgyülemlő feszültséget, és közben a wow-faktor sem marad el, ami az álomruhákat illeti.

Inspirációk, ötletek

Az igazi nő nem másol. Egyszerűen csak jól tájékozott, megfigyel, inspirálódik, ötleteket szerez, aztán az egészet összekeveri, majd hagyja magában leülepedni, végül szelektál, a saját egyéniségére szabja azt, ami megtetszett. Ettől lesz az egész egyéni, miközben annyi forrása van, annyi más örömén, esetleg kárán szerzett tapasztalat előzte meg. Rovatunk cikkeiből inspirációkat szerezhetsz, aztán tartsd meg, ami tetszik, és hasznosítsd, kedvedre.

Merítünk a világ legelitebb dekorációs műhelyeinek varázslatos világából, megmutatjuk a hazai kínálat legjavát is, megtanulhatod, hogyan  és milyen térben érvényesül a legjobban az álomruhád, és még számos praktikus útravalót kapsz, melyektől még szebb leszel, és gördülékenyebben alakul a legboldogabb, legfeledhetetlenebb napod.

Kollekcióinkról

A világ legexkluzívabb divatházainak nagy múltú kollekcióit első kézből hozza el Neked az Eklektika Szalon. A bevált, világhírű márkanevek mellett folyamatosan új, bohém, vintage kollekciókat is felkutatunk, hogy egy helyen mindent láthass a világ élvonalában járó, a trendeket diktáló esküvői kollekciókból. Letisztult, vintage, modern, bohém, királykisasszonyos eleganciára vágysz? Íme a szalon, mely eklektikusabb nem is lehetne, hiszen minden stílusból elhozza a legjavát!

Kollekcióinkat pazar fotósorozatokban vonultatjuk fel Neked, érdemes a részleteket is figyelned, melyek kiemelik a ruha szépségét és eleganciáját. Egy-egy fotópóz milyen megindító! Az a trendi virágcsokor, bohém kiegészítő! Ugye, eddig nem is figyeltél fel rá? Vagy a modell kifejező sminkje…, egyszerűen bámulatos! Figyeld az álomruhát és vedd észre azokat az apró trükköket, melyek kísérik, elegánsan emelik szépségét, érdemes!

Lelkünk titkai

Leniczki Csilla vagyok, okleveles pszichológus, autogén tréner. Szakmai pályafutásomat még egyetemistaként a Szent János Kórház Pszichiátriai Osztályán kezdtem, ahol 3,5 évet töltöttem el. Ezidő alatt nem csak a diagnosztikai és a terápiás alapokat sajátíthattam el, hanem egy olyan rendszerszemléletet is kaptam, melyet igyekszem a munkám során követni. Ennek megfelelően a hozzám forduló kliensek problémáit összefüggésében és folyamatában vizsgálom annak érdekében, hogy valódi megoldásokat találjunk.

Jelenleg egyéni konzultációkat tartok, addiktológiát tanulok és igyekszem az olvasóimhoz közelebb hozni a pszichológiát. Nem csak a munkám része, de szenvedélyem is az ismeretterjesztő cikkek és anyagok írása. Hiszek abban, hogy az önismeret a nyitottsággal indul. Egy-egy ”jókor” olvasott cikk bizony remek útnak indító tud lenni önmagunk megismerése felé. Novembertől kezdve minden hónapban olvashattok tőlem valami izgalmas és hasznos írást. Kezdődjön hát a közös utazás!

Média megjelenéseink

Az Eklektika Szalon ruhakölteményeit a legnagyobb magyar esküvői magazinokban is láthatod, színészek, ismert modellek örömmel viselik. Elismert stylistok választják álomruháinkat shootingjaikhoz, különleges koncepcióikhoz, hogy emlékezetessé tegyék divatanyagaikat, sztárinterjúikat világhírű kreációinkkal.
Büszkék vagyunk ezekre a média-megjelenésekre.

Nézd, ahogy ötcsillagos szállodákban vonulnak a csillogó hírességek az Eklektika Szalon álomruháiban! Voltunk az Operaházban, a Hiltonban, az Ybl villában, a Boscolóban, a tatai Pálmaház angolkertjében… Balerinák, színésznők, modellek néztek a tükörbe boldogabban, ahogy meglátták magukat álomruháinkban. …szalonunk kis kedvence, Bibi is tanúsítja ezt, aki, ha ideje engedte, elkísért bennünket, és beléphetett ezekre az elit helyszínekre, szóval, ott járt tappancsaival, ahol amúgy, kiskutyáknak még ölben is tilos .-).

Utazásaink

Stábunk elbűvölő, máskor meghökkentő, de mindig varázslatos utazásokat tesz, hogy élet-szerűen mutassa meg a legújabb világklasszis álomruhákat, ott, ahol akár a Te meséd is valóra válhat. A magyar táj titokzatos helyszínei, kertjei, ösvényei, kolostorai mesebeli kirándulásra hívnak, a lelket is megindítják, miközben a testreszabott álomruhákat felvonultatják Neked. Siess, ne késs, ülj a kedvenc karosszékedbe, kuckózz be a kanapédra, telepedj a nappalid varázsszőnyegére, és utazz velünk… Várunk szeretettel…

Azért kerekedünk fel fotósainkkal, sminkeseinkkel, fodrászainkkal, dekorosainkkal, hogy bebizonyítsuk, rengeteg út kínálkozik, de csak egy vezethet el a számodra tökéletes esküvőhöz. Ez a nap megismételhetetlen, nem tévedhetsz el! Olyan emlékké kell válnia, mint egy romantikus bestsellernek: akárhányszor olvasod, nézed, mindig találsz benne valami felemelőt, valami olyat, amiért újra és újra át kell élned, közben sohasem képzelnéd másként, csak úgy, éppen úgy, ahogyan megtörtént…
Persze, ahogy társat, ruhát sem választanál hozzá mást, csakis azt, az igazit, az „egyetlent”!

Szerelmes történetek

Nem csak a sztárok, ismert emberek szerelmi története olyan izgalmas, mint a filmekben, hanem a valódi embereké is hoz lebilincselő fordulatot. Minden ember élete egy regény, és ennek a regénynek a csúcspontja a szerelem. Amikor két ember találkozik, majd egymás köré tekeredik életük, aztán annyira összefonódik, hogy elválaszthatatlanokká válnak…

Ugye, a Tiétek is ilyen? Tele van véletlennek tűnő, végzet-szerű fordulattal… Persze, véletlenek nincsenek. Minden mellékszál fontos, hogy kiforrja a beteljesülést, amit az esküvő jelképez…, és onnantól minden sors-szerűvé válik.

Olvasd el vendég blogunk történeteit, tanulj belőle, és ha Tiéteket is fordulatosnak tartod, akár írd meg nekünk, még az is lehet, itt látod viszont!