Eklektika esküvői ruhaszalon belülső eteriőrje.
Sullay Judit az Eklektika esküvői ruhaszalon tulajdonosa

Kedves Vendégeim!

Hogyan lesz a hercegnőből királynő? Nem kevesebb kell hozzá, mint a mesében: ahhoz, hogy a szerelem időtálló maradjon, a feltétlen hűségre is IGEN-t kell mondani. Pontosan ezt tettük mi is, amikor 2006-ban megnyitottuk esküvői ruhaszalonunkat és elköteleztük magunkat kedvenc nemzetközi tervezőink magyarországi képviselete mellett: így lettünk az angol Ronald Joyce, az amerikai Morilee divatházak kollekcióinak kizárólagos hazai forgalmazója. A spanyol Jesus Peiro , Manu Garcia valamint az ausztrál Madi Lane és Evie Young  különleges modelljei pedig kizárólag üzletünkben találhatóak Budapesten.

Amikor menyasszonyt öltöztetünk, valójában a szerelem időtlen pillanataihoz nyújtunk időtálló élményt. Nap mint nap a női tökéletesség újabb formáit találjuk meg a csodálatos ruhákat próbáló menyasszonyokban – ez a minőségi kompromisszumok nélküli Eklektika esküvői szalon sikerének titka. Stílusok, alkati adottságok és különleges igények találkozópontja vagyunk, ahol világszínvonalú tervezők gondoskodnak az álmok beteljesüléséről.

 

Miben más az Eklektika menyasszonyi ruhaszalon csapata a többi esküvői ruhakölcsönzőétől? A menyasszonyi ruhák szerelmesei vagyunk: az egyedi tervezésű, díjnyertes kollekciók legjavát válogatjuk össze, jól ismerjük Marche Seggara, Madeline Gardner, Veni Infantino stílusát, a menyasszonyok álmait és a kettő találkozásának izgalmas pillanatait élvezzük. Különös gonddal vigyázunk, hogy ez a találkozás tökéletesre sikerüljön.

 

Hosszú évek óta öltöztetjük a legszebb hölgyeket és ebben a megunhatatlan kalandban rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk. Minden menyasszony különleges, ezért kínálunk csakis eredeti, egyedi esküvői ruhamodelleket, személyre szabott stílustanácsadással. Álomesküvőd álomruháját álomszép környezetben választhatod ki – ne érd be kevesebbel!

 

Szeretettel várjuk a szerelem hercegnőit a királynői ruhapróbára!

gyakori kérdések és válaszok

Amint megvan az esküvő időpontja és eldöntötted milyen esküvőt szeretnél célszerű elkezdeni a menyasszonyi ruha kiválasztását. Hiszen nem ugyanaz illik egy nagy létszámú templomi esküvőhöz mint egy csendes meghitt szertartáshoz. Arról nem is beszélve, hogy általában a vőlegény öltönyét, valamint az esküvői dekorációt is a menyasszonyi ruha stílusához igazítjuk általában. A próba előtt pár nappal jelezd kérlek látogatásod, a zsúfolt időpontokra (hétvége, esti órák) 2-3 héttel előbb célszerű időpontot foglalni.

A menyasszonyi ruhapróba időtartama 1 óra, ami stílustanácsadást is magában foglal. Azaz nem kizárólag azokat a modelleket adjuk fel a menyasszonyra amiket fénykép alapján kiválasztott, hanem igyekszünk a sok éves tapasztalatunk alapján megtalálni az „álomruhát”. Rengeteg levelet kapunk, hogy „Soha nem vettem volna fel a ruhám ha nem adjátok rám!

Fotó készítését nem javasoljuk. Ha azonban úgy érzed, hogy kizárólag fotó alapján tudsz dönteni, a tanácsadónőnk 5.000,-Ft ellenében a kiválasztott ruhákban készít rólad képeket.

Mindenképp valaki olyannal akinek az ízlésében 100%-ig megbízol! Célszerű minél kevesebb kísérővel érkezni és nagyon fontos, hogy ismerje az egyéniséged és ne feltétlen a saját ízlését akarja Rád erőltetni!

Mivel a menyasszonyi ruhák állagának megőrzése nagyon fontos hogy megfelelő higiéniával érkezz és a lehető legkevesebb sminket viselj! Nagyon megköszönjük ha a próba idején nem viselsz rúzst. Kényelmes fehérneműben gyere, amennyiben szükséges tudunk próbacipőt biztosítani.

Üzletünkben a bérleti díjak 290.000 – 410.000,-Ft között mozognak márkától és évjárattól függően.

Akciós modelljeink 250.000 – 350.000,-Ft között vásárolhatók. A ruhák bérlésére is is van lehetőség, melynek ára 160.000-180.000,-Ft.

Szalagavtór ruhánk (diákigazolvánnyal) 120.00,-Ft. Ezen ruhák a balatonfüredi Anna-bálra is kitűnő választások, illetve azoknak a menyasszonyoknak akik uszály nélküli és pénztárcabarát modellt keresnek. Ebben az esetben a ruhák bérleti díja 160.000 – 180.000,-Ft.

Felhívnánk figyelmeteket, hogy az akciós modellek kizárólag készpénz ellenében vásárolhatók, bérelhetők.

A stílustanácsadással egybekötött ruhapróba díja 5.000,-Ft, mely maximum 6 db ruhát tartalmaz.  Az egyszeri próba költsége foglalás esetén csökkenti a bérleti díjat, illetve vételárat.

Ha többször szeretnél szalonunkba ellátogatni, akkor ezen alkalmak próbadíja alkalmanként 3.000,-Ft, mely összegek nem csökkentik a ruha kölcsönzési,  illetve vételárát. Természetesen foglalás esetén ez a költség nem merül fel!

A bérleti díj magában foglalja a menyasszonyi ruha tisztítását, méretre igazítását, illetve a különféle kiegészítőket (fátyol, stóla). A bérlet időtartama: az esküvő előtti pénteken lehet elvinni a ruhát, az esküvőt követő hétfőn kérjük annak visszahozását.

Amennyiben ruhát szeretnél rendelni a szállítási idő 4-5 hónap.