Ronald Joyce esküvői ruha…a megfizethető luxus..Az elmúlt időszakban a többszörös díjnyertes Veni Infantino által megálmodott esküvői ruha kollekció az egyik legnépszerűbb angol márkává nőtte ki magát. A nemzetközileg is elismert tervezőnő célja, hogy menyasszonyok álmát valósítsa meg. A tökéletesen kidolgozott részletek, utánozhatatlan tervezés ami bármilyen testalkathoz illeszkedik. Ennek megfelelően többféle sziluett, stílusváltozat található esküvői ruha kollekcióiban, hiszen tudja jól: ahány menyasszony, annyi elképzelés.

A tervezőnő Olaszorságban született és a londoni Collage of Fashion egyetemen szerezte meg diplomáját. Utánozhatatlan ízlésvilágát olasz származású nagymamájától örökölte, mely a divat iránti szenvedélyt fáklyaként lobbantotta az akkor még tinédzser unokába.

Megszületett a messziről felismerhető, utánozhatatlan „Veni Infantino stílus” ami a lányból „Nőt” varázsol.  Kreációja vitathatatlanul egyedi, lenyűgöző és utánozhatatlan. Célja, hogy ha a menyasszony ha a tükörbe néz esküvői ruhájában akkor a  lehető legcsodálatosabb Nő pillantson rá vissza.

Elegáns, nőies, időtlenül divatos… ezek a gyönyörű szavak tökéletesen leírják a Ronald Joyce, Victoria Jane, valamint a Sofia Bianca modelleket. Veni divat és csillogás iránti rajongása inspirálta a kifinomult tervezést, a romantikusan, lágyan omló szoknyákat, a gondos hímzésessel, csipkével kidolgozott bodykat. A kollekciók a formák, ízlések széles választékát nyújtják. Megtalálhatóak a modern, letisztult vonalak ugyanúgy, mint a klasszikus hercegnői esküvői ruhák.. természetesen tökéletes szabásvonallal! A tradicionális fehér és ekrü színek mellett pedig megjelennek a halvány rózsaszín és a világos arany árnyalatok a különleges ruhák szerelmesinek.

A Ronald Joyce menyasszonyi ruha kollekció mára az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb márkája lett mely széles választékát kínálja a luxus ruháknak… megfizethető áron! Az esküvői ruhák jellemzője a hangsúlyos hátmegoldás, a különleges, egyedi ujjak, illúzió részletek. Természetesen az anyaghasználat is lenyűgöző! A külön a cég számára készítik a csodaszép csipke, szatén, organza és chiffon anyagokat. Veni Infantino stílusának  jellemzője a mélyen kivágott hát különböző keresztpántokkal kombinálva. Imádja a lecsatolható uszályrészeket, melyekkel mindjárt két különböző stílusú modellt tud kínálni menyasszonyainak. Szereti az áttetsző, vagy áttetszőnek látszó bodykat, természetesen az esküvői ruhákhoz tökéletesen illő fátylakkal.

Az utánozhatatlanul elegáns és nőies „Veni Infantino menyasszonyok” mindig egyedülállóan kifinomultak és kétségtelenül lenyűgözőek. A Ronald Joyce pedig mérhetetlenül büszke arra, hogy része lehet a nők életének egyik legfontosabb pillanatának.

Mi pedig nagy örömmel hozzuk el Nektek ezeknek a ruhacsodáknak minél szélesebb választékát! Légy Te is részese a varázslatnak…várunk szeretettel az Eklektika esküvői ruhaszalonban!