Jesus Peiro menyasszonyi ruha….az Audrey Hepburn stílus

A  híres színésznő, Audrey Hepburn  szavaival élve „Az elegancia az egyetlen stílus ami soha nem megy ki a divatból”…ezt a fantasztikus kollekciót pedig sokan nevezik: Audrey Hepburn stílusnak. A JESUS PEIRO márkát 1988 – ban alapították,  azóta is a menyasszonyi ruhák gyártására és forgalmazására specializálódott Intersposa S.A. vállalkozás a tulajdonosa.

A cég vezető tervezője,  Marche Segarra kiemelkedő tehetsége már nyolc éves korában megmutatkozott, hiszen – hihetetlen módon –  a kislány akkor tervezte élete első menyasszonyi ruháját! 1964-ben egy grafikus családba született, talán ennek köszönhető a művészet iránti rajongása, biztosan mondhatjuk, hogy  a vérében volt az esztétika! Szépművészeti diplomáját 3 évvel később kombinálta a divattervezéssel és a divat iránti szenvedélye azóta is változatlan.  Talán ennek köszönhető, hogy  2003-ban a divatházhoz ahol azóta is menyasszonyok álmát valósítja meg.

A Nők és a modern világ ahol élnek tele van inspirációval. Fontos számára, hogy a kreációja amellett, hogy esztétikus mégis kényelmes viselet legyen. Véleménye szerint az esküvői ruha annyira speciális rétege a divat világának ahol jelentőségét veszíti az évszakváltozás, éppen ezért ármilyen évszak aktuális trendjének meg kell hogy feleljen. Ennek szellemében teremtette meg a “modern klasszikus” stílust ami azóta is annyira jellemzi ezt a fantasztikus esküvői ruha kollekciót.

A cég filozófiája: minőség mindenek felett! Ennek szellemében az esküvői ruha kollekció Spanyolországban gyártják szigorú minőség-ellenőrzés mellett, a haute couture stílusirányzatnak megfelelően. A JESUS PEIRO menyasszonyi ruhák szofisztikáltak, a felhasznált anyagokat nagy gondossággal választják, az apró részleteket kézi munkával készítik, ezzel is megőrizve a márka kifinomult eleganciáját.

A Marche Segarra  menyasszonyi ruha kollekcióját olyan hölgyek számára tervezi akik nagyra értékelik a minőséget, az eleganciát. Akik követik a legújabb trendeket és az egyéniségüknek megfelelő esküvői ruhát keresik.

A cég a kezdetektől fogva a Barcelona Bridal Week keretében megrendezésre kerülő Pasarela Gaudi Novias divatbemutatón egy látványos show keretében  prezentálja legújabb kollekcióját. E mellett részt vesz a londoni White Gallery, valamint a New York Internation Bridal Week  esküvői ruha kiállításokon is.

A divatház jelenleg  200 üzlettel rendelkezik több mint 20 országban. Az évek alatt elérték, hogy nem csak Spanyolországban, de világszerte referenciának számítanak köszönhetően a minőségnek, valamint különleges tervezésnek.

Barcelonaban (Provenza, 304) található a saját tulajdonú JESUS PEIRO bemutatóterem. Ezen kívül franchise  üzlettel rendelkeznek a következő spanyol nagyvárosban: Milanó, Sevilla, Alicante, Jean és Valencia. Országszerte pedig 73 menyasszonyi ruha szalonban található ez a bámulatra méltó esküvői ruha kollekció.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon az Eklektika esküvői ruhaszalon a kizárólagos partnerüzletük! Kizárólag üzletünkben található meg számos menyasszonyi ruha a 2018 Metropolis” valamint 2019 évi jubileumi “Heritage” kollekciókból .

Várunk szeretettel, hogy Te is részese lehess a csodának!