Evie Young ausztrál esküvői ruha kollekció. Vintage, bohém, rusztikus stílsú modellek széles választéka

EVIE YOUNG – AZ IGAZI SZÉPSÉG ESSZENCIÁJA, AUSZTRÁLIÁBÓL


A földi szerelem ünnepére

 

Címlaplányok helyett természetes, modern, igényes hölgyeknek készülnek az EVIE YOUNG álomruhái. Miközben a földi szerelmet ünnepli az ausztrál márka, az etno mesék világához is szépen illeszkedik. Egyszerre érzéki, vad és szentimentális menyasszonyi ruhatrend ez, nem a visszafogott, hanem a merészebb, intenzívebb hölgyek ízlésvilágához.

Azt akarom, hogy ez a márka kiemelje a menyasszonyban rejlő nyers és mágikus szépséget”- mondja Liz Young, az Evie Young tervezője.

 

A KÉPZELET INGERLÉSE

Vannak ruhák, melyek megosztóak, nem mindenkinek tetszenek a násznép közül, ez a márka a kislányoktól a barátnőkön, az anyákon át a nagymamákig: mindenkit meghat majd és mesékbe vagy emlékekbe repít, miközben ott sem láttak még hasonlót sem. Érdekes kettősség ez: merész, egyedi vonalak, mégis mindenki szeretni fogja az abban megjelenő nőt, most már az ízléséért is. Van olyan modell, melyben a nemes anyag egy gyerekrajzot idéz, napocskát állít középpontba a ruha csipkerajzolata. A fényes, finoman suhanó organza-selyem érintésre csábít, közben a szabásvonalak úgy emelik ki a legszebb hajlatokat, hogy a képzeletet ingerlik. A boldog, őszinte szerelem igézetét kelti ez a kollekció, mégis a természetességre, a fiatalságra alapoz. Csipke sohasem volt még ennyire nőcis, mai, etno, hippi, rusztikus, vintage, bohém, és ennyiféle stílus mind, együtt akár!

 

A NYERS SZENVEDÉLY
ÜNNEPÉRE

A visszafogottság, a rejtőzködő érzelem távol áll ettől a márkától, a szenvedélyt hirdeti és segít kifejezni. Sem stílusában, sem eleganciájában nem a visszafogott menyasszonyok ruhamárkája ez. Épp ettől imádnivaló annyira, mint a földi szerelem, melyet az istenek is irigyeltek! Nem kell komoly, mesterkélt frizura sem ezekhez a kreációkhoz, tengert és Balatont is képzelhetsz hozzájuk, a boldogság szabadságát hordozzák és a fesztelenséget, akár egy családias jellegű, kisebb esküvőn is.

 

A nyílt, latinos temperamentum jelen van azon a partyn, ahol Evie ruhában jelenik meg a nő, mert mondjuk a tiszta, A-vonalú ruha olyan kiegészítőt kap egy vendégujj formájában, amitől a csillagvirágos csipke táncba lendül. Felvehetsz szalmakalapot is mellé, rojtozott és hímzett fátyollal szintén működik. Tűsarok és western csizma, tornacipő is passzol hozzá, mert a menyasszony vérmérsékletétől függően kel életre a ruhája. Habos, lágy rétegek, áttetsző tüll, rengeteg-féle masni, érzelemtől csorduló, romantikus dekoltázs megoldások, szexi hasítékok. Olykor egyenesen a női fehérneműk intim világától inspirálódó, azt „újragomboló” csipkeköltemények.

…és romantikus, buja csipkezuhatag, uszályok, nyitott, ívelt, mélyre törő, érzéki hátrészek. A nő sziluettjét büszkén domborító, sellő fazonok!
Nem is soroljuk tovább, tekintsd meg a legszenvedélyesebb kollekciót!