evie_young_fb_banner

Csábításból sosem elég – az Evie Young menyasszonyi divat lelke

 

Mindent a szemnek, semmit a kéznek! – pontosabban csak bizonyos kezek érinthetik meg a menyasszonyt, aki csábítóan merész Evie Young ruhában lejt a boldogság útján. Az Eklektika Szalon ezúttal is a legjobbak közül választott: az haute couture különleges világából ismét a hamisítatlan luxust hozta el a magyar menyasszonyok számára az ausztrál Evie Young fiatalos, szexi, merész és szívdobogtatón romantikus stílusával.

Klasszikus romantika és mai csipkeálmok

Gazdag, merész, éppen annyit mutat, amennyitől beindul a fantázia – vagyis mágnesként hat a szemünkre az Evie Young fiatalos menyasszonyi ruha stílus. Nem csak a vőlegény számára elbűvölő az Evie Young ruhában lejtő ara, de az esküvő férfi és női résztvevői – a kislányokról nem is beszélve – egyaránt meglátják benne a szerelem angyalát. Könnyed elegancia, szabad mozgás, fedetlen vállak, nyitott hátrészek és sokat sejtető, makulátlan csipkecsodák: csoda, hogy nem tudunk ellenállni nekik a ruhapróbán?

Királynői bájak dicsérete: az Evie Young menyasszony

Anatómialecke nélkül is tudjuk, hogy a női szépség a részletekben rejlik és vannak olyan pillanatok az életben, amikor minden porcikánk bája rivaldafényben úszik. A legtöbb elismerésben talán saját esküvőnkön részesülünk, hiszen mi is ekkor érezzük magunkat sorsunk királynőiként káprázatos menyasszonyi ruhánkban annak a férfinek az oldalán, akire egész életünket rábízzuk. A bátor szabásvonalak, a nemes anyagok és a buja csipke legalább annyira hangsúlyozza azt, amit fed, mint azt, amit láttat. A szabadon hagyott váll, az ívelt hátmegoldások és a rétegekben lágyan omló szoknyák legmerészebb álmaink menyasszonyi ruháit kínálják szerelmes szívünknek.

Könnyed eleganciával és fiatalos lendülettel a beteljesült vágyak útján

Önmagukban az Evie Young menyasszonyi ruha kollekciók darabjai is egy-egy beteljesült álmot mintáznak, hiszen elég csak rápillantanunk az Arrow, a Breeze, az Ember, a Jagger, a Sierra vagy a Topaz ragyogására, hogy elbizonytalanodjunk: melyiket válasszuk. Az Eklektika Szalonban szerencsére sokat tapasztalt hölgyek segítenek eldönteni, melyik modell illik tökéletesen személyiségünkhöz és alkatunkhoz. Szánjunk elég időt a ruhapróbára, hogy ezt közösen kideríthessük! Bármelyik darab csábító ajánlat, hiszen maga az Evie Young stílus is az örök csábításról szól. A könnyed eleganciában ezúttal finom erotika, Cupido nyíljával célzott titkos bujaság és a beteljesülés ígérete kísért.

Aki eddig vacillált, most biztosan oltár elé áll!

Divatlapok hasábjairól is megkísértene az ausztrál tervező gyönyörű haute couture stílusa, de az Evie Young nem címlaplányokat szeretne öltöztetni. A mai igényes nők számára készít örök darabokat, hogy szerelmükhöz méltó szenvedéllyel sugározzák a boldogságot életük legfontosabb napján. A női lélek szentélyéből kilépő Arrow csipkeuszálya az érintés csalóka ígéretével engedi pásztázni a fürkész tekintetet, amely végül a nyitott, ívelt hátrészen a menyasszony finom sziluettjére téved. A Breeze a titokzatos női fehérneműk szentélyéből lép ki, a legegyszerűbb vonalvezetéssel kísért csipkekölteményként. Aki eddig nem kapott kedvet a menyasszonysághoz, ettől az is megkívánja. 😊

Tovább is van Evie Young, mutassuk még?

Találkozás a földi szerelemmel – ezt jelenti számunkra az Evie Young stílus. Amikor az Ember kecses léptekkel lesétál az Olümposzról, kétségünk nem marad afelől, hogy a szerelem istennője érkezik. A római uralkodók stílusát idéző menyasszonyi ruhacsoda még a csipkemintában is játszik a fantáziával: helyenként a tulipán lótuszmotívumba fordul és kissé elbizonytalanodunk, hogy mindez vajon nem korona-e inkább, mint ártatlan virágdísz a gyönyörű nő ruháján. A kacér vállmegoldás lággyá, ugyanakkor játékossá teszi a mozgást, a lebegő csipke pedig álomszerűvé az egész alakot. A Jagger egyenesen átcsap a nyílt szenvedélyek latinos temperamentumába: a tiszta vonalú ruhához ugyanis egy vendégujjat talált ki a tervező, amitől a napsugaras, csillagvirágos csipke vidámságával együtt táncba hívja partnerét. Akárcsak a menyasszony, aki egy életen át szeretne táncolni szerelmével.

A szerelem ezer rétegét szeretnénk megismerni

Egy élet is kevés hozzá, de a Sierra habos, lágy rétegei mindig emlékeztetni fognak, hányféle és milyen sokszínű a boldogság, amit életünk párjával megtapasztalunk. A díszítetlen tüll rétegei egy leeresztett vállú, hátul masnival megkötött romantikus ruhakölteményben öltenek formát. Egyszerű, kicsit retro érzés a végtelen és örök romantikáról, amit minden szerelmes menyasszony őriz a szívében. Keleti minták csipkébe rajzolva, csipkepántba álmodott simogatásban végződő vállmegoldás: ez a kecses Topaz egyénisége. Lenyűgözően elegáns, tiszta vonalú, gazdag és nemes – akárcsak viselője.

Merész hölgyeknek, igazi egyéniségeknek tervez Evie Young. A visszafogott, rejtőzködő szerelem távol áll tőle, hiszen éppen a szenvedély ezer arcát akarja megmutatni, a csábítás örök ígéretével. Sem stílusában, sem eleganciájában nem visszafogott, ahogy az egymásra talált szíveket sem lehet megbéklyózni. Gyertek el az Eklektika Szalonba, kóstoljatok bele Ti is az Evie Young exkluzív életérzésbe!