Morilee…az időtlen elegancia…Tudjuk, hogy amikor egy menyasszonyi ruhát tervezünk akkor nem valamit kreálunk amit viselni lehet…mi varázsolunk“.   Ezek a fantasztikus szavak a többszörös díjnyertes, nemzetközileg elismert tervezőnő, Mrs. Madeline Gardner szavai. Esküvői ruhái varázslatosak, millió  menyasszony álmát valósítják meg világszerte.

Több mint 25 évvel ezelőtt lett a Morilee menyasszonyi ruha kollekció vezető tervezője, amely  irányításával a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb márkájává nőtte ki magát. A híres Fashion Institute of Technology egyetemen diplomázott, szakszerű ismereteit ötvözte természetes tehetségével és sajátos látásmódjával mely alapján készülnek azóta is ezek a bámulatos esküvői ruha kollekciók.  Szenvedélye a munkája, egy élmény amikor köszönőleveleket és az esküvőn készült fotókat kap a világ különböző pontjairól melyben elmondják, hogy pont azt az érzést kapták  az általa kreált esküvői ruha viselésekor amit gyerekkorukban megálmodtak maguknak.

A Madeline Gardner által tervezett modelleknél rendkívül fontos kiemeni a gondosan megtervezett, gyöngyös részleteket és a nemes anyagok használatát. Felismerte mennyire fontos, hogy modelljei amellett, hogy időtlenek legyenk mégis magukban hordozzák a legújabb stílust és trendet. Lényeges számára, hogy bármilyen testalkatú  is legyen a menyasszony, mindig találjon olyan modellt  kollekciójában amiben tökéletesen komfortosan érzi magát.

Hiszen ha az életet boldog pillanatokban mérjük, akkor biztos, hogy  az esküvő ezen pillanatokban vezető szerepet fog betölteni. A Morilee-t a lenyűgöző tervezés a világ egyik vezető márkájává tette nem csak az esküvői ruha, de az alkalmi ruha piacon egyaránt. Mrs. Madeline Gardner hihetetlen ízlésvilága a legkülönfélébb menyasszonyi ruhákban mutatkozik meg.

A cél, hogy az általa tervezett álomszép modellek ne csak a tervezőasztalon legyenek lélegzetelállítóak, hanem megtalálják azokat a nemes anyagokat amikből megvalósíthatóak, gondosan figyelve az utolsó részletekre is. A márkára annyira jellemző gyöngyözésre, a finom csipkékre, gondos hímzésre, csíkozásra egyaránt.

Szeretnék, hogy minden menyasszony megtalálja azt az esküvői ruhát amire gondolkodás nélkül „Igen”-t mond. Hiszen nagy boldogság megtalálni az Igazit, de nagy öröm az is ha az álomruhára rábukkanunk!

Ezt segíti elő a Morilee azzal, hogy az eltérő stílusú modelleket különböző kollekciókba csoportosította. Ha klasszikus és elegáns esküvői ruhát keresel mindenképp a Main kollekcióval kezdd! A Blue kollekcióban a legújabb trendet találod meg, míg a többszörös díjnyertes Juliatta „Plus sizemenyasszonyi ruhák kimondottan a teltebb vonalakra lettek tervezve. A Voyage bohém menyasszonyi ruhákat pedig modern, szabad szellemű hölgyeknek ajánlják. Tökéletes választás akár szűk körben tartott, tengerparti esküvőkhöz és polgári szertartáshoz egyaránt.

Bármi legyen is az elképzelésed a Morilee esküvői ruha kollekcióban biztos megtalálod! Ez a cég küldetése, amiért nap mint nap megdolgozik.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Eklektika esküvői ruhaszalon Budapest a Morilee kollekció egyetlen magyarországi prémium üzlete. Várjuk szeretettel!