Morilee…Szerelemmel szőtt menyasszonyi ruhák titkai

Morilee…Szerelemmel szőtt menyasszonyi ruhák titkai

A Blue by Morilee menyasszonyi ruha kollekciojabol az 5703/Polina modell image fotoja az Eklektika eskuvoi ruhaszalon kollekciojabol

Menyasszonyi ruhát tervezni olyan lehet, mintha csak a szerelem ujjlenyomatait hagynánk a csodaszép anyagok sokaságán, hogy viselőjük oltárig vezető útja mennybéli séta lehessen. A divatvilág kifutóin ezek az exkluzív tervezői darabok versenyre kelnek, hogy meghódítsák a szakma szerelmeseinek szívét, majd a leghíresebb divatházakba csalogatják a menyasszonyokat, akiknek nem lesz könnyű dolguk a ruhapróbán. Egyetlen darabot kiválasztani a kifinomult ízléssel megálmodott ruhakölteményekből legalább annyira művészet, mint létrehozni őket. Az Eklektika Szalon díjnyertes nemzetközi tervezők kollekcióit hozza Magyarországra immár több mint 10 éve: itt találjuk meg a Morilee, a Ronald Joyce, a Jesus Peiró és a Linea Raffaelli kollekciók exkluzív darabjait. A divatházak szezonális újdonságai szinte a kifutóról érkeznek az Eklektika Szalon gyűjteményébe.

 

Különleges kapcsolatban vagyunk egymással

 

 

Kristálydíszítéssel hímzett csipke sellőruha lágy tüllből. Különlegessége a magas nyakkivágás és az illúzió részletekkel valamint csipkével díszített hátmegoldás. Igazán lenyűgöző darab! A foton a ruha reszletei latszanak. 9. foto

Nem véletlenül mondja Madeline Gardner, a Morilee vezető tervezője, hogy „…amikor egy menyasszonyi ruhát tervezünk, akkor nem valamit kreálunk, amit viselni lehet…mi varázsolunk”. Ruha és tervező viszonya szenvedélyes teremtő erőkből bontakozik ki, az alapanyagok speciális gyártásától a kész konfekció létrehozásáig. A divat nagy mesterei pontosan tudják, mire vágyunk, éppen ezért a menyasszonyi ruha kollekciók tervezéséhez használt anyagok és kiegészítők is speciálisan a tervezői igények szerint készülnek. Akárcsak az egymás számára teremtett szerelmesek, az exkluzív menyasszonyi ruha kínálatban is kifejezetten a tervező ízlése szerint alkotják meg a tökéletes anyagot, amelyben valóra válik a menyasszonyi álom. Ez a különleges kapcsolat teszi egyedivé és megismételhetetlenné a Morilee, a Jesus Peiro, a Linea Raffelli, a Ronald Joyce és a többi híres kollekció különleges darabjait, amelyek természetesen nem is kaphatók kiskereskedelmi forgalomban.

 

Álomból valóság – szerelemből házasság

 

 

Elegáns, sellő fazonú, vállpántos esküvői ruha illúzió betétekkel díszített csipke felsőrésszel és tüllszoknyával.7.sz.fotoA lányból nőt varázsol Anglia kedvence, Veni Infantino, a Ronald Joyce vezető tervezője, aki a női sziluettek olasz származású mestere. A kizárólag az Eklektika Szalon kínálatában elérhető spanyol Jesus Peiro kollekció vezető tervezője, Merche Segarra például kislánykora óta habkönnyű menyasszonyi ruhákról álmodik: a visszafogott, letisztult, időtlen elegancia képviselője. New Yorkba repít a 70  éve sikeres Morilee sokszorosan díjnyertes tervezője, Madeline Gardner, aki nemes anyagokkal, gondosan megtervezett gyöngyhímzésekkel és szenvedélyes stílussal kápráztatja el az arákat. Romantikusak, kifinomultak és álomszerűek, akárcsak a szerelem, mely az oltár elé vezet: ezek a különleges menyasszonyi ruhák a divat élvonalába repítenek. Menyasszonyi álmainkban méterekkel a föld fölött járunk szívünk minden dobbanásától, hiszen múzsái lehetünk életünk szerelmének, ahogy a szerelem a múzsája minden híres menyasszonyiruha-tervezőnek is. Ezt az érzést táplálják a menyasszonyi ruhákat megálmodó többszörös díjnyertes alkotók, akik a nemzetközi sikerek élvonalából kínálják meseszép egyedi kollekcióikat, hogy életünk legfontosabb napján a tökéletes darabban ünnepelhessünk.

 

A jövő már az Eklektika Szalonban vár

 

 

Már a következő szezon darabjait is látjuk, hiszen a divat mindig lépésekkel előttünk jár. Aki 2020-ra tervezi az esküvőjét és idén már kiválasztja a ruhát, bemutató-darabokat is próbálhat az Eklektika Szalonban. Mintha csak a mi szerelmes álmainkat álmodnák tovább, úgy érezhetjük magunkat, amikor belebújunk ezekbe a csodákba az esküvői ruhapróbán. A világ élvonalában alkotó tervezők könnyed tüllökkel, csillogó anyagokkal, légies formák művészetével kápráztatnak el a 2020-as szezonban. Secret Garden és Desert Dream – a Morilee szezonális kollekciói, melyeket az Eklektika Szalon jóvoltából a magyar közönség is elsőként megismerhet és a hazai menyasszonyok is élvezhetnek. A Morilee by Madeline Gardner tavaszi „Secret Garden” kollekciója a 2020-as szezonra készült, botanikusrészletekkel, rétegekben felvitt, rózsasziromra emlékeztető csipkedíszekkel, melyek a titokzatosságot, a szerelem kertjének varázslatát idézi meg. A Ronald Joyce divatház ugyancsak két kollekcióval készül a jövő évre, a fiatalos elegancia jegyében. Egyedi tervezésű, pókháló-finomságú csipkét ugyanúgy találunk Veni Infantino ruháin, mint lágy szatént, organzát és tüllt, zártabb fazonokat és különleges hátmegoldásokat, illetve „hercegnői” modelleket.

 

Az alkat, az stílus és a temperamentum nem minőség kérdése


Morilee Couture menyasszonyi ruha kollekcio image gallery fotoja 02

A szerelem nem válogat, ebben az érzésben nem kell megfelelnünk semmilyen elvárásnak. Csak szeretnek bennünket, és kész: csak szeretünk, és kész. A menyasszonyok sokfélesége éppen a szerelem sokféleségét tükrözi, ami szerint a tervezők is alkotnak. Az Eklektika Szalon Egyszerre kínál alternatívát az haute couture rajongóinak és a sportosabb, bohém stílus kedvelőinak, akárcsak a darázsderekú és molettebb hölgyeknek. Különlegessége egyrészt a világhírű tervezők exkluzív kínálatával, másrészt pedig a női sokféleség kifogástalan ismeretével nyűgözi le a magyar menyasszonyokat. A Morilee divatház kollekciói közül a Morilee Couture a kézműves luxus megtestesítője, a Voyage a bohém stílusé, a Main by Morilee a klasszikus eleganciáé, a Blue a fiatalos lendületé és a Julietta a gömbölyded nőiességé. Itt minden testalkatra és ízlésre talál menyasszonyi ruhát az igényes közönség. Földre szállt álomvilág, amelyben saját álmaink válnak valóra.

 

 

 

A vendégblog szerzője: Gáspár Kinga

 

Forrás:

www.facebook.com/eskuvookosan

www.instagram.com/eskuvookosan/

 

Vissza a “Blog” oldalra