Ronald Joyce – Kendall

 

Csillogó menyasszonyi ruha – az elegancia megtestesítője

 

A KENDALL (69803) nevet kapó ruha részleteiben és összességében is rendkívüli, tökéletes harmóniában van a női testtel, közben a letisztult eleganciát továbbgondolja. A dekoltázs vonala szintén éles, mélyre törő, hegyesre varrt, bájos kerekdedséggel ível felső kosárkája. Ha megfordul a menyasszony, az apró hátsó gombsor szinte az egyetlen dekorációs elem, mely a test vonalához simul, azt követi szerényen, a V-alakú merész hátkivágást kiemelve. A vállak meztelenségükkel hódítanak, de leheletvékony spagetti pánttal is.

 

KENDALL anyaga is figyelemreméltó: dombornyomott hatást keltő virágok burjánzanak rajta. Aztán az egész ruhán változtathatsz még a kollekcióhoz tartozó, egyedi elemekkel, és akkor az egyéniségeddel még jobban találkozik az álomdarab.

…mert választhatsz hozzá olyan látványos, varázslatosan ható kiegészítőket, melyekkel a személyiségedhez illesztheted, ezzel a ruha még inkább a Tiéd lesz.
Például szikrázó, vékony szatén övet, mely középre zárt kristályos köveinek csillogásával ragyogóbbá teszi a megjelenésed. Kaftánt vagy köpenyt vehetsz rá, ami hátul nyitott, elöl mégis a test mellett suhanó csipkezuhatagként hat, és fejedelmien lendületes belépőt kölcsönöz. Trükkje az, hogy közben olyan könnyed, leheletnyi, mintha tündérek szőtték volna.

 

Kinek?

 

Ajánljuk azoknak a menyasszonyoknak akik a letisztult eleganciát, de mégis csillogó pompát kedvelik.