Egy pillantás a Morilee „Titkos kertjébe”……légy Te is része a csodának, ismert meg a 2019 tavaszi esküvői ruha kollekció!

Egy pillantás a Morilee „Titkos kertjébe”……légy Te is része a csodának, ismert meg a 2019 tavaszi esküvői ruha kollekció!

Blue by Morilee menyasszonyi ruha kollekcio image gallery fotoja 0270 éve egyet jelent a Morilee by Madeline Gardner név a csillogással és a csodával a menyasszonyi ruha divatban. Az elmúlt 25 évben a zseniális tervezőnő, Mrs. Madeline Gardner irányításával pedig az egyik legnépszerűbb  esküvői ruha márkanév lett  Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar mennyasszonyok közül is egyre többen választják álmaik ruhájává, amit szeretnénk azzal meghálálni, hogy egyre szélesebb választékát nyújtjuk menyasszonyi ruhaszalonunkban ezeknek az esküvői ruhakölteményeknek.

Mint minden évben úgy a 2020 évi szezonban is két részletben mutatja be a jövő évi divatot a tervezőnő, így mi is folyamatosan valami „újat tudunk mutatni” menyasszonyainknak. A 2020 évi Morilee előkollekció a „SecretGarden” fantázianevet kapta. Hogy miért is? Idézzük Mrs. Madeline Gardner csodálatos szavait:Blue by Morilee menyasszonyi ruha kollekcio image gallery fotoja 06

„Lépj be az én titkos kertembe és megtalálod a bájos szépséget. A kollekciót a botanikus részletek és alakzatok inspirálták, képzeletemben ezek változtak át csillogó, újszerű sziluettekbe ötvözött csipkévé. Finoman kidolgozott részletek, a napon megcsillanó tüll, egyedi dimenziója a lágy rózsasziromszerű rétegeknek. Minden egyes ruhámban újabb és újabb könnyű anyagokban rejtett kincset lehet felfedezni. Egy álomszerű kollekció mely azért készült, hogy a menyasszonyok természetes szépségét még jobban kiemelje. Nekem soha nem az volt a célom, hogy tervezzek valamit amit viselni lehet…a csoda a varázslatban rejlik”.  – Madeline –

Morilee menyasszonyi ruha kollekcio image gallery fotoja 02Fedezd fel velünk a „Titkos kertet”… engedd, hogy segítsünk az álmot valóra váltani!

Main by Morilee esküvői ruha választékunk

Morilee Couture esküvői ruha választékunk

Blue by Morilee esküvői ruha választékunk

Voyage by Morilee esküvői ruha választékunk

 

Hivatalos Morilee oldalak:

Official site: www.morilee.eu
Instagram: www.instagram.com/morileeuk
Facebook: www.facebook.com/MorileeUK
Pinterest: www.pinterest.com/morileeuk

Vissza a “Blog” oldalra