Varázslatos stílusok

 

 

 

 

Elegáns, letisztult, kifinomult

Az elegancia az egyetlen stílus ami soha nem megy ki a divatból” – Audrey Hepburn”

A híres színésznő szavaval maximálisan egyetértünk, éppen ezért számos elegáns, letisztult vonalú esküvői ruha közül lehet üzletünben választani!

Tekintse meg elegáns, letisztult stílusú esküvői ruha kínálatunkat!

Klasszikus, romantikus

Klasszikus stílus, azaz kortalan, időtlen. Kiváló választás a romantka szerelmeseinek!

Tekintse meg klasszikus, romantikus menyasszonyi ruha kollekciónkat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bohém, tengerparti

Bohém esküvői ruhák ismértetőjele: vidám, játékos sokszínű. A legújabb stílusirányzat modelljeit ajánljuk szabadtéri és tengerparti esküvőkre is!

Tekintse meg bohém esküvői ruha kollekciónkat!

Sellő fazon

Sellő fazonú esküvői ruha tökéletes választás ha ki szeretnénk hangsúlyozni alakunkat, a derék vonalát. Ez a fazon végigöleli a testet, kihangsúlyozva a legelőnyösebb vonalakat. Tökéletes „Wow” érzés, mintha a vörös szőnyegen vonulna végig a menyasszony!

Tekintse meg sellő fazonú menyasszonyi ruha kollekciónkat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hercegnő stílus

Érezd magad „hercegnőnek” életed nagy napján! Báli ruha fazonú esküvői ruhák különböző stílusban találhatóak üzletünkben. Mindegy, hogy elegáns, romantikus, modern, vagy klasszikus menyasszonyi ruhát álmodtál meg magadnak, nálunk biztos megtalálod az „Igazit”!

Tekintse meg hercegnő stílusú esküvői ruháinkat!

A - vonalú

Az A – vonalú esküvői ruhák jellemzője, hogy nem emelik ki a csípőt, a hangsúly a felsőrészen és leginkább a derékvonalon van. A stílus szerelmesei szerint a legnagyszerűbb szabásvonal, hiszen szinte minden alakon tökéletesen mutat, eltakarja az ” esetleges hibákat”.

Válassz Te is ezek közül a ruhacsodák közül!

Tekintse meg A – vonalú esküvői ruháinkat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Csipke esküvői ruha

Csipke minden mennyiségben! Úgy gondoljuk talán ezzel a mondattal lehetne a leginkább jellemezni a 2020 évi trendet. Ez a fantasztikus anyag megtalálható a klasszikus, elegáns, romantikus stílusú ruhakölteményekben ugyanúgy mint a vidám, bohém menyasszonyi ruháknál.

Tekintse meg csipke menyasszonyi ruháinkat!

Tüll esküvői ruha

Tüll esküvői ruha, azaz légiesen könnyed, hercegnői, már – már meseszerű. A romantika szerelmeseinek, egy csodás anyag amibe lehetetlen nem beleszeretni!
Nem véletlen, hogy a tervezők egyik kedvence!

Tekintse meg tüll menyasszonyi ruháinkat!