Mit jelent a Morilee Blu? Bold Like Us, azaz merész, akárcsak mi magunk vagyunk – ez a BLU rejtvény megoldása. Madeline Gardner Blu kollekciója valóban a feltűnően bátor nőiességet fogalmazza meg a hagyományos és a modern vakmerő játékával, aminek csak a fantázia szab határt. Ezek azok a menyasszonyi ruhák, amelyekről egyértelműen a csábítás és a hódítás sikere jut eszünkbe. Káprázatos elegancia, szenvedély és az ezt fokozó titokzatosság teljesedik ki a világhírű New York-i tervező lenyűgöző modelljeiben. Olyan ez a stílusvonal, akárcsak a közös életünk: változatos, gazdag, olykor hagyományosan meghitt, máskor izgalmasan kalandos, ám örökké imádnivaló.

A szerelemhez szenvedély kell, az elköteleződéshez hűség, ami hatalmas bátorságot is jelent. Egyetlen férfire bízni az egész további életünket nem kis felelősség, hiszen a jövőnket már együtt rajzoljuk tovább. Madeline Gardner a női szívek ezerféle kulisszatitkait egyedi stílusban fejezi ki: a Morilee Blu kollekció ebből a sokféleségből a bátorságnak és a szenvedélynek állít örök emléket. Ahogy mi, menyasszonyok is örök emlékként őrizzük az esküvői albumba szerkesztett pillanatot a boldogító igenről, a nagy napról, a szerelem legméltóbb ünnepéről. Az ehhez méltó eleganciát találjuk meg a Morilee Blu modellekben.

Kifinomult és modern – így jellemzi Madeline Gardner a Morilee Blu kollekciót. Álomszép világ, nem csoda, ha azonnal beleszeretünk. Klasszikus A-vonal, sellőruhák, gazdag gyöngyhímzés, sejtelmes tüllök, velencei csipkebetétek, szédítő uszályok, finom tapintású szatén és kényeztető selyem: ilyen széles repertoárból választhatunk a kifinomult ízléssel tervezett menyasszonyi ruha kollekció egyedi darabjaiból. Utánozhatatlan trükkel ejti rabul a klasszikus romantika és a modern elegancia híveit, olyan mesterien ötvözi a stílusjegyeket. A modellek többségébe ugyanúgy belelátjuk Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) vibráló energiáját az Elfújta a szél képkockáiról, akárcsak Larita (Jessica Biel) formabontó merészségét a Könnyed erkölcsök tangó-jelenetéből. Feltűnően csinos, merész nők jutnak eszünkbe a Morilee Blu-ról, különleges egyéniségek, amilyenek mi is vagyunk.