A szerelem kalandja életre szóló utazás – ezt sugallja a Morilee Voyagé kollekció minden egyes darabja. Olyan menyasszonyi ruha modelleket álmodott bele Madeline Gardner a Voyagé stílusba, amelyek a kevesebb több eleganciájával teszik légiessé a legfinomabb nőiességet. A kellemes tapintású, leheletkönnyű sifon és a lepkék szárnyát idéző sejtelmes organza úgy omlik alá a csipkével és gyönggyel díszített felsőrészből, hogy a boldog ara habkönnyűnek érezze magát élete legfontosabb pillanatában. Kecses járását hűségesen követi a rétegelt, mégis éteri anyagokból tervezett szoknya, melynek hossza is a fesztelen mozgást szolgálja.

Bátor, akárcsak a menyasszony, aki élete legfontosabb és legizgalmasabb kalandjába veti bele magát: minden részletében erre emlékeztet a Voyagé esküvői ruha. A-vonalú sziluettek, kétrészes menyasszonyi ruhák, trükkös pántok és izgalmas hát-megoldások teszik különlegessé Madeline Gardner fiatalos kollekcióját, a Morilee Voyagét. Csoda hát, hogy a vőlegény a világ végére is követni fogja a Voyagé menyasszonyi ruhában megjelenő arát? A kollekció díjnyertes modelljei könnyűszerrel rabul ejtik bármelyik szerelmes férfi szívét: olyan ajándék, amit csakis káprázatos arájuktól kaphatnak. Az Eklektika esküvői ruhaszalon próbáin nem ritka, hogy a menyasszony is meghatódik saját, leggyönyörűbb szerelmes énje láttán, amikor Madeline Gardner valamelyik Voyagé modelljébe bújik.

A különleges kifinomultsággal megálmodott Voyagé kollekció kifejezetten olyan igényes menyasszonyok számára készül, akik rendhagyó helyszíneken, akár vidéken vagy tengerparton szeretnék kimondani a boldogító igent. A ruhák hálásan kényelmesek, könnyed mozgást biztosítanak, hosszúságuk lehetővé teszi akár a homokos tengerparton vagy egy erdei tisztáson kiteljesedő szerelmi idill átélését. Így lesz tökéletesen idillikus a kislányos, hercegnős álmok pazar esküvője. Kecsesen lejtett örömtánc, szenvedélyes forgatag, egész napos menyasszonyi főszerep a szerelmi vallomás életre szóló deszkáin: ez a Voyagé kaland célja, ezért születnek évről-évre újabb és újabb meglepetések Madeline Gardner Morilee Voyagé kollekciójában.