Evie Young – Wyatt

 

Akciós eladási ár: 300.000,-Ft
Akciós bérleti díj: 180.000,-Ft.

Állapot: új

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

 

Leírás

Esküvői ruha vintage stílusban

 

Esküvői ruha vintage stílusban, rusztius csipkével, amely az örök varázslat esszenciáját ragadja meg. A romantikus eleganciával megfestett Wyatt egy varázslatos remekmű, amely örökre megmarad a szívünkben és az emlékeinkben. A tiszta varázslat érzetét idézi ez a magával ragadó ruha,  a szerelem és az álmok erejének vibráló bizonyságát.

Az Evie Young Wyatt bonyolult, rusztikus csipkéivel és éteri dizájnjával a szépség és a kecsesség igazi megtestesítője, amelyet úgy terveztek, hogy minden menyasszony mesebeli hercegnőnek érezze magát élete különleges napján.

A kiváló tervezés és a részletekre való odafigyelés ötvözi a modern trendeket az időtlen, vintage vonzerővel , így egy olyan rusztikus esküvői ruhát hozva létre, amely egyszerre egyedi és felejthetetlen.

Az igéző csipkeapplikációktól kezdve a mídert díszítő finom gyöngyökig, ennek a ruhának minden egyes öltése eleganciát és kifinomultságot sugároz. Az áramló A-vonalú sziluett bármely alakon csodásan mutat, míg az illúziós nyakkivágás egy csipetnyi kortárs bájt kölcsönöz.

Evie Young Wyatt nem csak egy esküvői ruha; ez az örök szerelem és a féktelen öröm nyilatkozata. Készülj fel arra, hogy egy életre szóló emlékeket fogsz szerezni, amikor ebben a varázslatos remekműben lépsz az oltár elé.

Kinek?

Ha a rusztikus, vintage stílus szerelmese vagy és felejthetetlenné szeretnéd tenni életed nagy napját egy különleges, egyedi esküvői ruhával, az Evie Young „Wyatt” neked lett tervezve! Kítűnő választás kis létszámú, greenery  stílusú esküvőhöz.

 

Anyag: rusztikus csipke

Sziluett: A-vonalú

Nyakmegoldás: Szív alakú

Hát: szolídan kivágott

Ujjmegoldás: Ujjatlan, levehető karpánttal